Kezdő Python-os vagyok és elakadtam. Hogy tudnék tovább haladni ?
IndexError: list assignment index out of range ezt a hibakódot kapom vissza egy while ciklusban. Lentebb linkeltem a teljes kódomat.
Lehet hogy ennél egyszerűbb és ésszerű megoldás is van, de így sikerült ez a feladat.
11 nem is azt mondtam el neki, hogy kell listát feltölteni, csak abban segítettem, hogy a while-t legalább normálisan használja. A kódja nem működött, mert a kérdező most kezdte, és balfszkodik. Nem oldottam meg helyette a hiba kikeresését, csak a logikát raktam helyre a while-al kapcsolatban.
Azt írtam tanuljon, olvassa el az alapokat. Elegem van már abból, hogy rosszindulatú nyomorultak irkálnak ide, és elmegy az ember kedve a segítéstől is.
14 - érdekes. Az egyetem óta, minden mentorom, minden seniorom, minden architectem azt mondta (4 cégről beszélünk), hogy break-et nem használunk. Ha feltétlen szükséges, akkor lehet, de nincs olyan, hogy feltétlen szükséges, mert akkor rossz a kód struktúrája, és újra kell írni a modult. Az, hogy bemásoltál 4 python kódot ahol van break, ez nem mentség.
@15 "Az egyetem óta, minden mentorom, minden seniorom, minden architectem azt mondta (4 cégről beszélünk), hogy break-et nem használunk. "
De miért? Mi az ami miatt ez antipattern? Mert amit írtál eddig az tekintéllyel való érvelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!