Fejlesztő egyéni vállalkozók, mennyit számláztok egy óra munkáért?
Figyelt kérdés
Mennyi tapasztalatotok van, milyen téren, nyelvekkel, technológiákkal? Egy kiszámlázott óra munkát átlagosan mennyi idő alatt csináltok meg?2021. júl. 7. 18:34
2/4 anonim válasza:
Ez teljesen munka függő. Ha egyéni vállalkozó is vagy, a projekt dönti el az órabéred. Igazából nem órabéred van, hanem egy becslés alapján te összeraksz egy árat, ami neked megéri. Jobb alkalmazásban lenni
3/4 anonim válasza:
#1 azt tudjok hogy te mennyit számlázól, szóval nem neked szólt a kérdés.
4/4 anonim válasza:
Vállalkoztam fullstack webre, 4000/órát számláztam, egy óra munka valóságban ~20 perc volt, két fix ügyféllel havi 140-160 számlázott óra, katásként tehát nettó.
Idén állásajánlat miatt váltottam alkalmazottira ami nettó 5500/óra 8 órásban, főleg LAMP backend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!