Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Fél évre kiköltöznék Németorsz...

Fél évre kiköltöznék Németországba. Hogyan érdemes munkát vállalnom arra az időszakra?

Figyelt kérdés

Jelenleg katás vagyok, de minden lehetőségre kíváncsi vagyok.

Nyelvvizsgám van, és persze előtte sokat gyakorolnék, hogy ismét jól menjen.

Kinek volt tapasztalata ilyesmivel?

Alkalmazotti viszonyt unios állampolgárként nem nehéz elintézni, nem?

Bár ha már katás vagyok, akkor már elég könnyű dolgom van, csak az a kérdés, hogy nekem melyik éri meg jobban, valamint hogy melyik opciónál van több állás.

Melyik a jobb ebben a szituációban, hol érdemes keresnem, és hogyan?

Előre is köszi! :)

2021. febr. 5. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha alkalmazottként akarsz kint dolgozni, akkor keresel valakit aki alkalmazna, írtok szerződést és ennyi. A vállalkozó léttel nincs tapasztalatom, de gyanítom a magyar katával nem menne, ahhoz kint kell vállalkozónak lenned.
2021. febr. 5. 23:19
 2/2 anonim válasza:

Alkalmi munkavállalóként

450,00 EUR minijob- igy be vagy jelentve a többit kaphatod kézbe - attól függ ki alkalmaz.Ha német, az becsületes, de ugye van elég keleteurópai, török, stb.

ALkalmi munkavállalás- 70 nap maximum egy évben, de nincs adó 10 ezerig és SV

Egyetemistaként max 20 óra hét szintén totál kedvezményes, adó és SV (társadalombiztosítás) mentes

normál alkalmazott - kell lakcím, STEUER ID, a teljes program

saját vállalkozóként számlázhatsz, ha elfogadják. Nagy cégeknél kizárt..., nem önszántukból, hanem a szabályozás miatt

2022. ápr. 17. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!