Mennyit keres egy php programozó?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Aziránt érdeklődnék, hogy manapság mennyit keres egy php programozó?
Azért is érdekelne mert ezzel foglalkozok ezzel is szeretnék majd tovább tanulni és ebben szeretnék dolgozni, és tudni szeretném mire számíthatok
2010. aug. 25. 13:38
1/5 anonim válasza:
Elég rosszak a kilátások, mert már tömegnyelvnek számít.
Tehát ha csinálnál egy profi oldal 100.e -ért, de Pistike megcsinál egy hasonlót 30ért, akkor bukni fogod...
2/5 anonim válasza:
Van egy ismerosom, aki ezzel foglalkozik, o 1000 eurot keres, de szerintem szerencsed is kell legyen a tudason kivul.
3/5 A kérdező kommentje:
hát most ezekkel a válaszokkal nem lettem okosabb mert konkrétumot nem kaptam, és nem azt kérdeztem, h pistike mennyiért csinálja, hanem ha esetleg be tok kerülni egy céghez itthon akkor mire számíthatok
2010. aug. 25. 16:03
4/5 anonim válasza:
ha "olyan" céghez akkor kapsz mondjuk 160 bruttót és ennek is örülhetsz mert lesz kajád.
5/5 anonim válasza:
ne itthon akarj elhelyezkedni mert rosszak a viszonyok...inkább tanulj meg jól angolul illetve németül, tegyél le egy felsőfoku nyelvvizsgát és német.o-ban vagy külföldön helyezkedj el ha tudsz 2-szer annyit kapsz mint itt szal 1 profi programozó 500ezret kereshet kint külföldön...persze ez csak tőled függ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!