Nëktek mennyi ido alatt porosodik be az otthoni gepetek/asztalotok, amire mert azt mondjatok hogy "Na jo, mostmar letakaritom"?
Eddig még soha nem lépte át az ingerküszöbömet.
A szobában is csak marokra fogom a pormacskát ha nagyra nő, nem kell porszívózni.
3-as vagyok.
Amikor az asztalt törlöm olyankor áttörlöm nyilván a billentyűzetet monitort gép tetejét is.
(Amúgy meg. Mi a.. mit zavar téged, hogy mit kérdez? Nincs elég hely az interneten? Te meg ugyanúgy ráérsz válaszolni.. istenem, de jó hogy nem lettem programozó, az életképességet lehet kiszorította volna a sok ,,problémamegoldás" :'D )
"Nincs elég hely az interneten?"
Nálad lehet, hogy divat a használt alsógatyát ott tárolni, ahol a kaja van, de fogadd el, hogy vannak emberek, akiknél ez másképp van.
"Te meg ugyanúgy ráérsz válaszolni.."
Nem érek rá, csak tudod, próbálom megelőzni azt, hogy a dolog ismétlődjön.
,,Ne terheld a kategóriát"
Ha a szoftveren kívüli dologról van szó, pl egy portörlő rongy használata, az nektek már nagy terhelés, itt kezdődik a probléma. Mit is várunk. :D
Elkerülni, hogy megismétlődjön? Azzal, hogy P.....t vagy, nem kerülsz el semmit. Mindjárt én is kiírók valami hülye kérdést ebbe a kategóriába, és akkor mi van? :) Nem sok rosszabb dolog van a rosszindulatnál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!