Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mivel lehet tisztítani LCD...

Mivel lehet tisztítani LCD monitort? És baj ha már egyszer kétszer letakarítottam gyengén vizes zsepivel? És károsítja a piszok a monitort?

Figyelt kérdés
Elég piszkos az LCD-ém. Hiába takarítom szemüvegtisztítóval nem hozza le a piszkot. És baj ha vizes zsepivel letöröltem egyszer kétszer? Nem merem nagyon rányomni a monitorra a szemüvegtisztítót. Vagy rányomhatom? Boccs ha rosszul írtam és előre is kössz.
2010. máj. 1. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem vizes,de inkább nedves zsepiivel se jobb..össze maszatolódik.. Én se tudom mivel lehetne rendesen tisztítani..
2010. máj. 1. 22:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Én nagyon gyengéden lassan letakarítottam de nem jött le nekem rászáradt. Valamivel biztos lelehet takarítani.
2010. máj. 1. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kapni LCD monitor tisztító folyadékot amihez adnak törlőkendőt is azzal a legjobb. Kendő helyett zsepit nem használnék mert lehet hogy karcol.

[link]

Csíkmentesre úgy tudod törölni, hogy áttörlöd még kevés desztillált vízzel. Én a legolcsóbb tisztítót vettem a madaras tescoból és tökéletes!

2010. máj. 1. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:
71%

Előző vagyok.

Bekapcsolt állapotban szoktam takarítani, és csak annyira nyomom rá amíg nem látom hogy a kristályok elszineződnek.

2010. máj. 1. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!