Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A vírusírtó letakarította a...

A vírusírtó letakarította a mappámat a pendriveomról. Hogy hozzam vissza?

Figyelt kérdés

Vírust jelzett a gép, gondoltam leszedetem, erre leszedte a mappámat is. Haver ajánlotta, keressem meg a mappát a karanténban, de semmi. Az észlelt elemeknél ezt írja: "A Microsoft Security Essentials olyan programokat észlelt, amelyek fenyegethetik az adatbiztonságot, vagy kárt okozhatnak a számítógépén. A programok által használ fájlokhoz még hozzáférhet anélkül, hogy ezeket a programokat eltávolítaná (nem javasolt). Ha hozzá szeretne férni ezekhez a fájlokhoz, válassza az „Engedélyezés” műveletet, majd kattintson a „Műveletek végrehajtása” parancsra. Ha ez a lehetőség nem érhető el, jelentkezzen be rendszergazdaként, vagy kérje a helyi rendszergazda segítségét."

Nem érhető el sehol. Most mit kellene csinálnom?

2012. jún. 3. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

De ne feledd hogy több mint valószínű hogy vírusos.

2012. jún. 3. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg a lomtárban, ha ott nincs, a véglegesen is kitörölt fájlokat is viszahozhatja.
2012. jún. 3. 20:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon, megpróbálom, remélem sikerül.
2012. jún. 4. 15:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem lehet telepíteni, mert nem rendszergazdaként vagyok fent... :/ Új kérdés: a tanárok nem tudják mi a jelszó, na azt honnan szüljem ki?
2012. jún. 4. 15:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Recuva hordozható verziója: recuva portable az pendriveról is el kell induljon
2012. jún. 4. 22:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!