Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az IrfanView nevű képnézegető...

Az IrfanView nevű képnézegető programban hogyan tudom letíltani azt hogy ha megnyitok egy képet, és ha megnyomom a nyilat, hogy a mappában lévő másik képeket nézegessem, akkor ne nyisson meg zenefájlokat, videófájlokat, STB-t?

Figyelt kérdés
ma 00:03
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és azt meg tudom csinálni, hogy a képet úgy nyissa meg, hogy ha ránagyítok a képre, akkor az pixeles maradjon nagyításnál? És hogy ha csak simán göregetek, akkor nagyítson, és ne kelljen még lenyomni mellé a ctrl-t?
ma 00:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Azt csak megnyitja, de nem indítja el nem?

Nálam faststone ugyanezt csinálja.

ma 08:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Options menü, Properties, bal oldalt Extensions, a Load custom file types nál ki lehet választani, hogy mely kiterjesztésű fjlokat nyissa meg.

Én ezt állítottam be:

JPG|JPEG|JPE|GIF|BMP|DIB|TIF|TIFF|PNG|PCX|TGA|PCD|SUN|RAS|ICO|IFF|PPM|PGM|PBM|LBM|WMF|EMF|PSD|MPE|CUR|ANI|DCX|EPS|CLP|CAM|G3|AU|SND|PSP|PSPIMAGE|ICL|SFW|KDC|RA|DCM|ACR|FPX|XBM|XPM|DJVU|SWF|IMG|IW44|WBMP|SGI|RGB|RLE|MED|RLE|SFF|JP2|JPC|J2K|JPF|CRW|B3D|TTF|SID|MNG|JNG|RAW|ECW|WAD|ICS|IDS|CDR|CMX|NEF|NRW|ERF|ORF|RAF|MRW|DCR|X3F|SRF|ARW|PEF|RW2|RWL|SRW|MOS|3FR|DWG|DXF|DDS|JPM|PLT|CR2|DNG|PS|AI|CGM|SVG|DCM|HDR|FITS|HDP|WDP|JXR|EXR|WSQ|JLS|WBZ|WBC|MPO|PDN|XCF|WEBP|

Faststone image viwernél pedig eleve ki tudod választani a fenti menüben, hogy csak a képeket nyissa meg.

ma 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!