Direkt ennyire szar a Windows 10 képnézegetője? 5 másodperc mire betölt egy képet? Mi ez a szar?????
Próbáld meg telepíteni a Picasat. Egy nagyon régi családi laptop csak azzal képes képeket megnyitni.
Viszont rég nem volt hozzá frissítés, szóval nem tudom, hogy mit támogat, mert azon a laptopon maximum .png vagy .jpg szoktak menyitni.
1 - már hogy ne lenne kötelező, amikor a jól bevált régi Windows Photo Viewer rég ki van szedve a grafikus kezelőfelülteről? Csak egy kis hackeléssel tudod visszahozni... tudjátok, ami az xp óta jó volt: kattintasz, megnézed a képet, bezárod, ennyi. Pontosan tudom miről beszél a kérdező.
Kérdezőnek ezt kell tennie:
A 4-esnek köszönöm, ő jól látja a helyzetet.
Azonban a probléma az, hogy a .jpg, és a .png fájlokon kívűl én .bmp állományokat is hazsnálok, erre nem képes a régi hackelt képnézegető.
"az infrawievben nem lehet egérgörgővel zoomolni"
CTRL+egérgörgő
6-osnak
Az a baj, hogy ezek az effektes görgetések nem megfelelőek, lassúak, és a gyors műveleteket ellehetetlenítik.
Régen ilyen problma nem vot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!