Mit tennétek az én helyemben vagy mit tanácsolnátok ?
Szeretném elkezdeni a C++ nyelv tanulását, ám bár következő évtől ahová járok iskolába ott python-t fogunk tanulni meg még talán ebben az évben javascript-et, de szerintem ez is átfog menni a másik évre...
Régebben python-ban elkezdtem az alapokat és nemrég felevenitettem ezt a "tudást"
Olvastam, hogy ahhoz, hogy jól menjen bármelyik C nyelv is, ahhoz szükséges az Assymbly-nek legalább az alapjainak tudása.
Szóval, nem nagyon tudom, hogy mit csináljak, mert mind a kettő nyelv érdekelne, de valamilyen szinten szerintem a python-t kéne folytatnom, hisz nemsokára az iskolában is elfogjuk kezdeni a "tanulását".
Ti mit tennétek a helyemben, melyiket tanulnátok ?
Az assembly nem fog sehova sem kelleni. Később jó ha tudod, de ahhoz hogy phyton-t vagy c++-t tanulj, semmi köze.
Az emelt érettségi szintjéig eljutni egyikben sem nagy dolog. Igen, nagy a C++ tárháza, de ez nem fog akadályozni abban, hogy megtanuld az alapokat.
"Mit tennétek az én helyemben vagy mit tanácsolnátok ?"
Nem vagyunk a helyedben!
Mindegyik programozási nyelvnek van szerepe és értelme, csak azt kell megkeresni, hogy hol.
Szerintem azzal foglalkozz, amihez kedved van, ha mindegyikhez, akkor mindegyikkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!