Melyik a helyes válasz?
Lehet-e egy hivajavító kód két kódszava 0x0E és 0x00?
1) Nem, mert a fölső nibble mindkettőben azonos.
2) Igen, mert a Hamming-távolsguk 3.
3) Nem, mert a Hamming-súlyuk eltérése 1-nél nagyobb.
4) Egyik sem.
Igaz-e a következő állítás: "Az IA32 ISA esetén a 32 bites EAX regiszter fölső 16 bitje közvetlenül elrhető adatmozgató utasításokkal."?
1) Mivel az EAX regiszter 64 bites, az állítás igaz.
2) Az AX regiszterrel csak az alsó 16 bit érhető el, ezért az állítás nem igaz.
3) Az állítás igaz, mivel rendelkezésre állnak az EAX.HI és az EAX.LO 16 bites regiszterek.
4) Egyik válasz sem helyes.
Sok tanulnivalót kell[ene] pótolnod.
Hexadecimális számrendszer, nibble, Hammig távolság, 32 bites architektúra.
Minek jársz egyáltalán egyetemre?
Tökön is lőném magam, ha ilyen piti kérdésekre ne tudnám a választ.
Nekem inkább az okoz gondot, hogy én fizetem az egyetemed költségeit, de már látom, hogy soha nem látom majd a hasznát.
6: Az érdekes, hogy Te fizeted. Hogy jutottál erre?
Szóval arra van időtök, hogy tökre mással spameljétek teli, de hogy két számot leírjátok már nincs.
Számomra ez azt jelenti, hogy nem tudod. Ami nem baj, de akkor lépj tovább.
"Szóval arra van időtök, hogy tökre mással spameljétek teli, de hogy két számot leírjátok már nincs.
Számomra ez azt jelenti, hogy nem tudod. Ami nem baj, de akkor lépj tovább."
Elég meredek, hogy van pofád számonkérni rajtunk, hogy mivel töltjük a szabadidőnket, de neked derogál magadtól megkeresni a választ. Mit keres az ilyen életképtelen egyetemi képzéseken? Esetleg arra gondoltál, hogy direkt nem írjuk le a választ?
"A kérdés meg továbbra is fent áll."
Ha kicsit is értelmes, aki olvassa a követelőzésedet, így is marad. Szerencsére ez errefelé általában így is szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!