Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egy gyakornoki informatikai...

Egy gyakornoki informatikai munkához milyen tudás szükséges?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok (gazdinfo, 2.féléves) JAVA-t tanuljuk programozásban. Az lenne a kérdésem, hogy milyen szintű tudásnak kellene, hogy legyen, ha dolgozni szeretnék informatika területen? Schönherz-en nézegettem mostanában munkákat, de sok helyen csak annyi van feltételeknél, hogy pl."JAVA ismerete" és így nehéz eldönteni, hogy van-e hozzá tudásom vagy még nem :D

2021. márc. 9. 13:16
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

18-as, nálunk pont fordítva van, most 1-2 félév alatt van összesen 5 gazdasági tárgy és a 7félév alatt 9 kötelező gazdasági tárgyunk van.

19-es nalunk is hasonló, 4-5.félévben lesz oo programozás/tervezés.

20-as én is BGE-re járok. De amúgy 1 szóval sem mondtam,hogy én szoftverfejlesztő akarok lenni, szimpla informatikai gyakornoki munkára kérdeztem rá (a fő kérdés is ez). Nyilván ha lenne rá lehetőség, akkor kipróbálnám magam ilyen munkában is, akár gyakornokként, de úgy hosszútávon adatelemzői állás érdekelne engem. Csak azt nem én szabom meg, hogy milyen prog.nyelvet tanítanak az egyetemen és sajnos választani sem lehet. Inkább tanulnék python-t.

Csak amíg diploma nélkül is vannak szoftverfejlesztők, addig ne legyen az, hogy gazdinfos diplomával ne tudnék elhelyezkedni programozóként. (tudom nem ezt mondtad kifejezetten, hogy NEM LEHET, de azért na :D)

2021. márc. 10. 12:36
 22/22 A kérdező kommentje:
18-as ezt úgy értettem, hogy 9-ből már 5-öt letudunk 2.félév végére.
2021. márc. 10. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!