Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen emberek, és miért...

Milyen emberek, és miért írják a számítógépes vírusokat?

Figyelt kérdés
Ma kaptam egy Facebook Message vírust, aztán kíváncsi vagyok rá.

2021. márc. 7. 02:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%

Fiók / adatok megszerzése céljából.

Erőforrás használata céljából

Simán csak kib@szásból (szivatni a másikat)

Lehetne sorolni....

2021. márc. 7. 02:58
 2/25 anonim ***** válasza:
39%
Úgy tudom a legelső vírusokat azért írták mert hogy vegyék a vírusírtókat. De napjainkra át ment ez adatlopásba stb mint ahogy az egyes írja.
2021. márc. 7. 05:42
 3/25 anonim ***** válasza:
44%

Egyszerű: aki olyat sw-t ír, ami feltörhető és erre büszke: eladja pénzért, akkor az csaló. Ugyan úgy csaló, mint a szultán klíma Érden, akik garanciát vállalnak egy felújjított klímára, ami 3 nap múlva kárt okoz más műszerekben is.

Az ilyen cégekkel szemben a jog nem véd meg, így megtorlás a jutalmuk.

Másik példa: egyetemen egy tag minden jelszót plain textben tárolt le a neptunhoz. Ezt az embert 20 éve alkalmazza és pénzbeli. Ugyan ez az egyetem, meg akarja buktatni azt programozásból, aki a piacon milliós tételekben ad el programokat. Mi a következő lépés: az egyetem támadásokat kap, mert igazságtalanul kettős mércét használ. Le lesz annyira terhelve, hogy ne csak fizetést kapjon, hanem valós munkát is kénytelen legyen elvégezni.

2021. márc. 7. 08:13
 4/25 anonim ***** válasza:
59%

"egyetemen egy tag minden jelszót plain textben tárolt le a neptunhoz. Ezt az embert 20 éve alkalmazza és pénzbeli. Ugyan ez az egyetem, meg akarja buktatni azt programozásból, aki a piacon milliós tételekben ad el programokat. "

Sok lesz már a kamuból, tökfilkó.

1. A neptun nem "az egyetem" terméke. Azt az SDA Informatika Zrt fejlesztette. Az egyetem-EK pedig jogszabályilag vannak kötelezve a NEPTUN használatára. De, amúgy is kamu ez a plain text-es jelszótárolás. Szóval, mindegy.

2. Az egyetem lesz.rja, hogy ki mit ad el a piacon. Szép is lenne, ha valaki azért államvizsgázna jelesre, mert eladott 50 milláért valami szoftvert, a "piacon".

A BKK-nak két milliárdért+bérleti pénz akart eladni a T-COM olyan shit szoftvert, ami húsz forintot nem ér.

2021. márc. 7. 10:22
 5/25 anonim ***** válasza:
30%
Négyeske. Nem kamu. Hiába nyafogsz és támadsz. Veszprémi Egyetemen ez megtörtént. Az, hogy te fogalmatlan és közönyös vagy, nem jelenti, hogy értesz hozzá, pont azt mutatja, hogy ostoba vagy a témához.
2021. márc. 7. 10:27
 6/25 anonim ***** válasza:
73%
A BKK és a TCom is kapott virusokat és ddos támadásokat a hulladék szoftverekért, amiről szintén írtam, de neked az olvasás is gondot okoz.
2021. márc. 7. 10:28
 7/25 anonim ***** válasza:
30%

"Veszprémi Egyetemen ez megtörtént."

ISMÉTLEM: NE HAZUDJ.

a Neptun egy központi szerverről érhető el minden egyetemi hallgató /és oktató/ számára. Ebből következik, hogy nincs és nem is lehet olyan, amit te kamuzol be ide.

2021. márc. 7. 10:37
 8/25 anonim ***** válasza:
25%
Nem hazudok. Te meg ne vádolj valótlanul!
2021. márc. 7. 10:48
 9/25 anonim ***** válasza:
70%
Most nem azért, de az ilyen tök egyértelmű trollok miért nem kapnak végleges tiltást? Értelmes válasza nincs, ellenben használhatatlanná teszi az oldalt.
2021. márc. 7. 11:51
 10/25 anonim ***** válasza:
4%
Így van, ide hazudnak totál fals, kamu dolgokat, nem értenek a programozáshoz, mégis ide ugatják a hülyeségeiket, totál fogalmatlanok, buták és amikor valaki figyelmezteti őket, hogy ne trollkodjanak, akkor még ők pofáznak vissza.
2021. márc. 7. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!