Nagy matektudást igényel a programozás?
Olvasom, videókban látom, hogy otthonról is meg lehet tanulni programozni. Sőt még állást is találhat az ember.
Önszorgalomból egyedül meg lehet tanulni programozni?
Nagy matektudást igényel?
Vagy csak azért kell a matematika, hogy az agyad matekosan működjön?
Valójában matekos gondolkodás, agy kell a programozáshoz.
Nem tudok emberek közé menni. Szorongok.
Bezárkózva a szobámba, megtanulhatok programozni?
Ja és még egy dolog:
Nem tudom kinek hiszed magad, de intelligens ember nem ír ilyeneket egy gimnazistának.
Kb olyan, mintha bemennél alsóba és leba**nád őket, hogy hülyék, a diffegyenletek ismerete alap, sosem lesz belőlük senki.
"Ha azokból a programokból, amiket nap mint nap használsz, kivonnák a matekos részeket, akkor te kínodban telefosnád a fürdőkádat, hülyegyerek."
Mutass valamit, amit te írtál te lúzer. Álmodban vagy te programozó, csak nyálad vered, mert fáj, hogy mások többre vitték, mint te. Szánalmas.
Szerintem abban mind egyet értünk, hogy hiába csak egyetemen vette/veszi, de minimális rálátás kell a matekra. Nem elég a középiskolai matek.
Nem azt mondom, hogy használja az ember mindenhol, hanem, hogy az a tudás és gondolkodásmód amit nyújt, az szükséges. :)
De te is vettétek ezeket egyetemen.
És az egyetem nem azt mondom, hogy minden esetben a legjobb választás, de autodiktata módon 1 az 1000-hez az esély és sok szorgalom, hogy eljutsz egyetemi szintre.
De ez csak az én véleményem :D
Nem akarok senkit megbántani ezzel
A középiskolai oktatásban jelenleg két informatikaóra van előírva hetente, ami nagyon kevés a tanárok szerint. Mik az itteni tapasztalatok az ide érkező diákok felkészültségével kapcsolatban?
Nem várjuk el, hogy valaki programozási ismeretekkel, emelt szintű érettségi tudással érkezzen hozzánk, ugyanakkor azt tapasztaljuk, hogy ezek birtokában hallgatóink sikeresebbek a képzés elején. A felvételt nyertek 70 százaléka rendelkezik ezekkel, de legalább ilyen fontos a matematika, ami egy alapozó tudás. Nem formális követelmény, de örülünk ha hallgatóink emelt matematika-tudással vagy a képzéshez köthető tantárgyból emelt szintű érettségivel rendelkeznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!