Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen laptop jó programozásra?

Milyen laptop jó programozásra?

Figyelt kérdés

Laptopot keresek programozásra. 200-230k a keretem rá, ha fölé megy, akkor már nagyon szívom a fogam. Js nyelvet kezdtem el tanulni és egyelőre az a tervem hogy azt tanulom, de későbbiekben más is szóba jöhet, ha esetleg befejezem vagy váltok.

Ram 8 gb, proci amd ryzen 3/5, fullHD, billentyűzetvilágítás, webkamera. ezek amikre én gondoltam, ha bármi javaslat, meglátás van szívesen fogadom, mert soha nem volt még laptopom. Előre is köszönöm szépen a segítséget.

2021. febr. 1. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Erre egyelőre kb bármilyen. Legyen minél több ram és lehetőleg ssd-n legyen a rendszer. Viszont még egy monitor nem ártana.
2021. febr. 1. 12:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen.

A lényeg szerintem, hogy megfelelő legyen a képernyő minősége és a laptop gyorsasága. (Pl.: ahogy előttem írták, mindenképpen SSD legyen benne)

Azért, mert sokat fogsz a gép előtt űlni, így jó érzés nem foglalkozni a fentiek hiányában fellépő problémákkal.

Amúgy ... teljesen mindegy milyen laptop. Nincs minimális kritérium a Javascript tanulásához :)

2021. febr. 1. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Amit még nem írtak, hogy egy kényelmes billentyűzet sem árt :)
2021. febr. 3. 12:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Akár a telefonodon is elkezdheted...
2021. febr. 4. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!