Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A ReactJS-t mennyire érdemes...

A ReactJS-t mennyire érdemes kitanulni most, milyen lehetőségek vannak benne, milyen fizetésre lehet számítani ennek az ismeretével és mennyire van szerintetek jövője ennek? Mennyire keresik a kezdőket, gyakornokokat erre a pályára?

Figyelt kérdés

Most leszek 2. féléves egyetemista, programtervező informatikus szakon és az egyetem mellett elkezdtem komolyabban Javascriptet tanulni, mert érdekelne a frontend/fullstack fejlesztés vagy valami mobil-alkalmazás fejlesztés. Az volna a kérdésem, hogy ha most elkezdek tanulni ReactJS-t a Javascript, CSS, stb. mellett, akkor annak szerintetek mennyire lenne értelme úgy, hogy 2.5 év múlva végzek(ha minden jól megy)?

És hogyan érdemes tervezni ezzel, tehát inkább tanuljam ki ezt profi szinten Udemyről és csináljak weblapokat React-el, amiket be tudok mutatni, vagy az a fontosabb, hogy már egyetem alatt találjak valami weblapfejlesztős állást? Meg így kb. mit kell tudni ahhoz, hogy ezzel legyen egy állásom majd, meg mit érdemes és mennyire látjátok ennek jövőjét 2-3-4 év múlva is? (mert ha jól tudom, most eléggé keresett skill)

Előre is köszönöm annak, aki segít nekem és tud valamit tanácsolni!! :)

2021. jan. 29. 15:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

(meg persze tudásnak)

Nyilván ezt inkább magamtól, egyetem mellett tudom tanulni, Udemyről, meg Youtuberól, amit egyetemen tanulunk Web programozás az kb. semmire nem elég, de hát ez érdekel...

2021. jan. 30. 12:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Meló mellett csinálni egy ilyen szakot nehéz. Utolsó előtti vagy utolsó félévben kezd el. De ha megteheted diploma után a legjobb. De ez egy vélemény.
2021. jan. 30. 13:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, legtöbb munkahelyen minimum 20 órát kéne dolgozni egy héten úgy néztem, ami mellett még ott van a tanulás is, meg az életem is, szóval igazad van.
2021. jan. 30. 14:23
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha vágod a dolgot, és nem másnapra akarsz állást, hanem elkezdesz nézelődni mondjuk 2-3 hónappal mielőtt kezdeni akarnál, akkor simán találsz majd mai 5-600-nak megfelelőt. Amúgy szerintem nyugodtan engedd el a fantáziádat, csinálj sok referenciát (ne csak wordpress szintű szarokat, hanem rendes fullstack oldalakat pl. állatmenhelynek weboldal jut eszembe, vagy ha pénzért csinálsz az még jobb), aztán nézegess nemzetközi hirdetéseket pl. stackoverflow-n. Ha mennél külföldre, akkor meg az adott országban szintén so-n, linkedin-en, vagy amelyik oldal ott menő.
2021. jan. 31. 20:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!