Szerintetek ez az álom elérhető?
Jelenleg PTI szakon vagyok, sikeresen zártam az első félévet, de szinte tuti meglesz a következő is, mert van egy haverom, aki fölöttem jár és tudom mi az anyag nagyjából.
Már nyáron azt nézegettem.
Na, szal szeretnék végezni időben, addig plusz tudást szerezni és szeretnék majd pár év gyakorlat után ráállni egy totál home office beosztásra.
Bár ahogy látom, most a Covid miatt elérhető most is vagyis a suli befejezte után.
Aztán elköltözni valami csendes faluba, ahol egész nap programozhatok, meg túrázhatok egy csomót.
Ez mennyire elrugaszkodott?
"Nálunk március elején bezárt az iroda. Azóta lett egy junior csapattagunk, simán megy a betanítás slack-en."
Szia! Kicsit off, de pár mondatban - anélkül, hogy felfednéd magad vagy a céged - leírnád, hogy miből áll a stacketek, mit tanítotok neki, mit kell majd csinálnia, vagy milyen jellegű feladatai lesznek? Webeztek? Dockereztek? Ilyesmire vagyok kíváncsi, csak hogy nagyjából el tudjam képzelni. Köszi
#21: A stackünk elég mély: frontenden angular keverve jquery, backenden php + python + C, néhány shell script, systemd modulok, meg valószínüleg egy rakás cucc, amiröl nem tudok.
A tesztelés selenium pythonban
Az infra meg salt, docker, python, bash
A feladatai meg kb amit szeretne, amihez van affinitása. Simán rábízunk akármit, természetesen segítünk, ha elakad.
Köszi!
Annyira nem tűnik vészesnek, de a php + python + C -t kicsit bonyolult elképzelni egy webappnak :D
Komplett megoldásokat, új webalkalmazás írását várjátok el a juniortól, vagy elég neki tényleg csak a supporttal / kódtúrással foglalkoznia?
Köszönöm.
Végre egy ember, akin látszik is, hogy képben van.
Tényleg köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!