Szerintetek ez az álom elérhető?
Jelenleg PTI szakon vagyok, sikeresen zártam az első félévet, de szinte tuti meglesz a következő is, mert van egy haverom, aki fölöttem jár és tudom mi az anyag nagyjából.
Már nyáron azt nézegettem.
Na, szal szeretnék végezni időben, addig plusz tudást szerezni és szeretnék majd pár év gyakorlat után ráállni egy totál home office beosztásra.
Bár ahogy látom, most a Covid miatt elérhető most is vagyis a suli befejezte után.
Aztán elköltözni valami csendes faluba, ahol egész nap programozhatok, meg túrázhatok egy csomót.
Ez mennyire elrugaszkodott?
Látom nagyon nem tetszik neked, hogy sikerülni fog a sulim.
Ennyire rakás szar ember nem lehetsz.
Gondolom kibuktál, azért sírsz itt.
Szánalmas.
13 tényleg egy kupac kaki, ordenáré suttyó, de az is igaz, hogy az első félév még limonádé. A neheze bizony még hátravan.
Amúgy, ha időben, ha több-kevesebb csúszással, de simán teljesíthető a terved. Kivánom, hogy sikerüljön is.
A home office sajnos nem annyira hawaii, mint azt sokan gondolják, de még mindig lehet vele spórolni időt, vesződséget. Ami a hátránya, hogy a kollégákkal face to face nem érintkezel, pedig az azért kell.
Amúgy ti egyáltalán programozók vagytok?
Nekem egy rakás ismerősöm már vagy 5 éve csinálja a sulit, de közben meg már a második évtől dolgozott:D
Itt egyesek baromira nincsenek képben.
4-5 vizsga meg szakdolgozat:D
Nem igazán értem, hogy miért azzal foglalkoznak sokan, hogy el lehet-e végezni az egyetemet, vagy sem. Szerintem akit tényleg érdekel a topic, az simán megcsinálja.
A full-time home office megítélése sokat változott az elmúlt évben (khm Covid...), szerintem ez elönyére van az iparnak.
Nálunk március elején bezárt az iroda. Azóta lett egy junior csapattagunk, simán megy a betanítás slack-en.
A kérdésedre a válasz szerintem az, hogy simán meg lehet csinálni. Azt ajánlom, hogyha futja az idödböl, kezdj el gyakornokoskodni minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!