Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szerintetek ez az álom elérhető?

Szerintetek ez az álom elérhető?

Figyelt kérdés

Jelenleg PTI szakon vagyok, sikeresen zártam az első félévet, de szinte tuti meglesz a következő is, mert van egy haverom, aki fölöttem jár és tudom mi az anyag nagyjából.

Már nyáron azt nézegettem.

Na, szal szeretnék végezni időben, addig plusz tudást szerezni és szeretnék majd pár év gyakorlat után ráállni egy totál home office beosztásra.

Bár ahogy látom, most a Covid miatt elérhető most is vagyis a suli befejezte után.

Aztán elköltözni valami csendes faluba, ahol egész nap programozhatok, meg túrázhatok egy csomót.

Ez mennyire elrugaszkodott?

2021. jan. 23. 22:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A legtöbb helyen elvárják legalább azt, hogy heti 1-2-szer benézz.
2021. jan. 24. 09:47
 12/25 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a java még hátra van, de ahogy írtam, van cimbim, aki segít.
2021. jan. 24. 13:21
 13/25 anonim ***** válasza:
A tematika változhat. A tanár is változhat. Bekerül egy új és teljesen más anyagot kapsz. Például nekem volt, hogy egy tárgyam nem sikerült, a következő félévbe már a tantárgy neve is megváltozott és a tematika is teljesen más volt. :)
2021. jan. 24. 13:23
 14/25 A kérdező kommentje:

Látom nagyon nem tetszik neked, hogy sikerülni fog a sulim.

Ennyire rakás szar ember nem lehetsz.

Gondolom kibuktál, azért sírsz itt.

Szánalmas.

2021. jan. 24. 14:20
 15/25 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen mindegy, hogy sikerül-e neked vagy sem. Ez engem semmiben sem befolyásol. Csak azt mondom, ne igyál előre rá, bármi történhet. :)
2021. jan. 24. 14:38
 16/25 anonim ***** válasza:

13 tényleg egy kupac kaki, ordenáré suttyó, de az is igaz, hogy az első félév még limonádé. A neheze bizony még hátravan.

Amúgy, ha időben, ha több-kevesebb csúszással, de simán teljesíthető a terved. Kivánom, hogy sikerüljön is.

A home office sajnos nem annyira hawaii, mint azt sokan gondolják, de még mindig lehet vele spórolni időt, vesződséget. Ami a hátránya, hogy a kollégákkal face to face nem érintkezel, pedig az azért kell.

2021. jan. 25. 01:48
 17/25 anonim ***** válasza:
A neheze majd ott lesz mikor van 4-5 tantárgyad, vizsgázni is kell, kozbe a szakdolgozatot elkészíteni, és utána záró vizsgázni. Na ennél a pontnál derül ki, hogy ki hogy bírja majd a terhelést.
2021. jan. 25. 02:07
 18/25 anonim ***** válasza:
Szerintem meg aki nem oda való, az már az elején kihullik. Azért ez nem egy bölcsészkar, ahol el lehet lébecolni három évig, majd a szakdolgozattal szembegyalogol a valósàg.
2021. jan. 25. 07:27
 19/25 A kérdező kommentje:

Amúgy ti egyáltalán programozók vagytok?

Nekem egy rakás ismerősöm már vagy 5 éve csinálja a sulit, de közben meg már a második évtől dolgozott:D

Itt egyesek baromira nincsenek képben.

4-5 vizsga meg szakdolgozat:D

2021. jan. 25. 07:49
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, hogy miért azzal foglalkoznak sokan, hogy el lehet-e végezni az egyetemet, vagy sem. Szerintem akit tényleg érdekel a topic, az simán megcsinálja.

A full-time home office megítélése sokat változott az elmúlt évben (khm Covid...), szerintem ez elönyére van az iparnak.

Nálunk március elején bezárt az iroda. Azóta lett egy junior csapattagunk, simán megy a betanítás slack-en.

A kérdésedre a válasz szerintem az, hogy simán meg lehet csinálni. Azt ajánlom, hogyha futja az idödböl, kezdj el gyakornokoskodni minél hamarabb.

2021. jan. 25. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!