Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szerintetek ez az álom elérhető?

Szerintetek ez az álom elérhető?

Figyelt kérdés

Jelenleg PTI szakon vagyok, sikeresen zártam az első félévet, de szinte tuti meglesz a következő is, mert van egy haverom, aki fölöttem jár és tudom mi az anyag nagyjából.

Már nyáron azt nézegettem.

Na, szal szeretnék végezni időben, addig plusz tudást szerezni és szeretnék majd pár év gyakorlat után ráállni egy totál home office beosztásra.

Bár ahogy látom, most a Covid miatt elérhető most is vagyis a suli befejezte után.

Aztán elköltözni valami csendes faluba, ahol egész nap programozhatok, meg túrázhatok egy csomót.

Ez mennyire elrugaszkodott?

2021. jan. 23. 22:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
16%
Ha már most inkább valami falusi életről gondolkozol, akkor ha ezt magvalósítod, valószínűleg inkább azt akarnád majd csinálni, mint a programozást. Értsd: talán jobb volna már most gazdálkodás, túravazatés stb irányba menni, ha az inkább érdekel, nem a programozást erőltetni, mint eszközt.
2021. jan. 23. 22:59
 2/25 A kérdező kommentje:

De nekem nincs gondom az IT szektorral.

Szeretek agyalni, ahhoz meg kifejezetten jól jön a csend.

Én nem is értem, hogy a sok tahó, állandóan süketelő ember között hogyan lehet kreatívnak lenni.

2021. jan. 23. 23:14
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez tök rendben van. Bár nagyon eldugott helyre nem érdemes menni, mert nem ér oda a net.
2021. jan. 23. 23:14
 4/25 A kérdező kommentje:

Amúgy a Google-nél, ha jól tudom, ott is ezért van pihi szoba.

Bár láttam gáz helyeket, ahol csocsóasztallal próbálnak csábítani embereket.

2021. jan. 23. 23:16
 5/25 anonim ***** válasza:
71%
Előbb végezd el. Még csak az első féléven vagy túl. Lehet ez még 7 év is, ha sokat csúszol. ;).
2021. jan. 23. 23:35
 6/25 anonim ***** válasza:
7 évig dolgoztam MÁST, 2 éve tanulok, 1 éve dolgozom fejlesztő tanoncként (szerintem már vagyok junior szinten). Sajnos most home officeban. Legyenek nagyobb elvárásaid magaddal szemben. Ha egyetemre jársz, az a minimum, hogy jó fizetéssel munkát találsz. Találj olyan munkahelyet, ami neked tetszik.
2021. jan. 24. 00:47
 7/25 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem hatékonyabb bent dolgozni, mint otthonról. Otthon mindig van valami tenni való és nem haladsz úgy. Haladsz,haladsz, de kevésbé betartva az időt. Ha bemész 8 óra munkaidő alatt messzebb jutsz, mint otthon 1 nap alatt.
2021. jan. 24. 00:59
 8/25 anonim ***** válasza:
Falun meg pláne lesz tenni valód...
2021. jan. 24. 00:59
 9/25 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem ez aranyos :)
2021. jan. 24. 01:43
 10/25 anonim ***** válasza:
3. Félév után beszéljünk újra.. :D
2021. jan. 24. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!