Hogyan írhatnék egy Hardvert támadó és a ventilátorokat lebénító vírust, hogy végre modernizálják a számítástechnikai eszközök hűtését?
Amúgy tényleg fejlődhetne a ventilátor piac, vannak minőségi hűtő ventik, de az alapjáraton a laptopok középszintjén és mondjuk a processzorok mellékelt gyári ventilátorja az esetek 99%-ban a legolcsóbb megoldás.
Lehet jó hűtést biztosítani ventikkel is, de jó lenne valami nagyobb hőelvezetés.
Bár lehet csak én gondolom úgy, hogy processzor tőlem lehetne 10x10 cm is, akkor sokkal könnyebb dolguk lenne a gyártóknak is és sok embernél szerintem el is férne a gépében, és mondjuk 2 kisebb ventilátor és hűtő bordák segítségével nem menne 30 fok fölé se a 2x akkora teljesítményű gép, de nincs erre igény vagy túl költséges lenne.
15/15 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg fejlődhetne a ventilátor piac, vannak minőségi hűtő ventik, de az alapjáraton a laptopok középszintjén és mondjuk a processzorok mellékelt gyári ventilátorja az esetek 99%-ban a legolcsóbb megoldás.
Lehet jó hűtést biztosítani ventikkel is, de jó lenne valami nagyobb hőelvezetés.
Bár lehet csak én gondolom úgy, hogy processzor tőlem lehetne 10x10 cm is, akkor sokkal könnyebb dolguk lenne a gyártóknak is és sok embernél szerintem el is férne a gépében, és mondjuk 2 kisebb ventilátor és hűtő bordák segítségével nem menne 30 fok fölé se a 2x akkora teljesítményű gép, de nincs erre igény vagy túl költséges lenne.
Az még egy dolog, de könyörgöm, hogy lesz vízálló valami, ha ventilátorra van szüksége? Ez már abszurdum!
Pedig meg lehet oldani, mert vannak ipari vízálló
(nem vízcsepp, hanem bedobod a kádba) laptopok, amiknél megoldott, és mégis egy 2-3 százezer forintos gépben "ventilátor" van.
Vízálló kell? Másfélmillió! Miért????
"Bár lehet csak én gondolom úgy, hogy processzor tőlem lehetne 10x10 cm is, akkor sokkal könnyebb dolguk lenne a gyártóknak is"
Igen ez a másikfele, erre én is gondoltam már.
Úgymérik azt a szilíciumkristályt mintha gyémánt lenne.
Megmondom a tuti receptet:
Alapíts céget, tervez és gyártsál minőségi ventiket és hűtőket a piacra.
19/19 anonim ***** válasza:
Teháthát tulajdonképpen a gondod, hogy csóró vagy és csak csöves laptopra tellik. Van ez így:)
Nem, a ventilátorokkal van gond, meg a te értékítéleteddel, ha már az igényességedet nem is számítom :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!