Hogyan működnek a hang magasságot átalakító programok?
"Nagytudású barátunk megnyugtatására közölném, hogy napi gyakorlatban, vélhetően jól optimalizált megoldásokkal egy nem őskövület gép egyetlen processzormagján vígan elfut több ilyen sztereó sáv, és minőségben mondjuk élő előadásra,"
Én meg azt közölném, hogy nem lett megjelölve a célhardver, tehát elvileg egy 8 bites processzorra épülő gép is lehet az. Ott meg mondjuk számít a futtatott program erőforrásigénye.
De ha történetesen valami világbajnok PC-n futna, akkor sem érdemes fölöslegesen elfűteni az elektromos energiát.
Akkor nyafogj, ha ismered a kérdező konkrét célját és ha arra az ismertetettnél jobb megoldást tudsz, mert szerintem senki nem kiváncsi arra, hogy a saját farkadat szopod itt a nagy nyilvánosság előtt.
"Jól kitanított AI döntései alapján"
Hát.. Eszem f.szom megáll.
11.
Meg érkezett.
Köszönöm. Át futottam és a "némi háttértudás" ami szükséges hozzá az bőven meg van. :D
20.
Neked is köszönöm a hasznos és értelmes választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!