PHP Billingo V2 api, számla létrehozása?
Sziasztok!
Már napok óta csak szenvedek vele. Lényegében a kérdésem az lenne, hogy adott egy webshop (saját cms) és szeretnék a rendelések után egy számlát kiállítani. A dolog ott bukik meg, hogy amikor a számlát szeretném létrehozni, mindig valamilyen hibával dob vissza.
Ezt a dokumentációt vettem példának:
Az adatokat array-ban küldöm be neki (mivel rájöttem, hogy a json nem tetszik neki), ugyanakkor van ehez egy script amit próbálnék használni:
Érdekesség:
Ha partnert szeretnék létrehozni az oldalon, az tökéletesen működik vele, ha lekérdezni szeretnék (akár számlát, akár partnert), az is tökéletesen működik. Valamiért ez az egy funkció van ami nem akar működni.
Ugyanakkor.
Próbálkozom mostanában a curl api lekérésekkel is, bár ebben még annyira nem vagyok jártas (nem nagyon másztam bele), de ott pedig sehogy sem jön össze a csatlakozás, próbálkoztam header részbe a doksi alapján megadott módon beírni mindent, de semmi.
Egyenlőre úgy állok, hogy ez a válasz üzenet:
{"success":"false","errors":{"address.postcode":"A(z) Ir\u00e1nyit\u00f3sz\u00e1m megad\u00e1sa k\u00f6telez\u0151!","ad (truncated...)
Kicsit furcsa, mert a doksi véletlen sem említ address.postcode változót. A partner ID meg van adva a scriptben és abban van postcode.
Ha esetleg valaki tudna ebben segíteni megfejtené nagyon szépen megköszönném.
Köszönöm, hogy végig olvastad, további szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!