Paypal Számla létrehozása? Segítség!
Mikor én csináltam, azt javasolták, hogy a tranzakció után várjam meg a havi egyenlegértesítőmet és ne érdeklődjek a banknál (angolul volt benne a levélben, ami a sikeres tranzakció után a postafiókomba érkezett).
Nem tudom miért javasolták ezt.
A hóvégi egyenlegemen tényleg rajta volt a négy jegyű kód.
Egyébként - ha jól tudom - tudsz vele fizetni addig is míg nem azonosítottad, de bizonyos limit van, nem tudom hány Euro.
Belépsz a netbankra, és megnézed a számlatörténetet.
Ha ott szerepel a PayPalos tranzakció, akkor megnézed a részleteit, és a közleményben lesz egy 4 jegyű kód. Az kell neked.
Ha nincs ott a tranzakció, akkor megnézed a függő tranzakcióknál (még nem validált bankkártyás vásárlások), vagy ahogy a te bankod hívja, és ott nézed meg a részleteket. Ha nem találod meg ezt az opciót, akkor vársz egy hetet, és újból megnézed a számlatörténetet, addigra már látszódnia kell ott is a tranzakciónak.
Nincs PayPalos számlaszámod, csak accountod. ;)
Ha arra a számlaszámra gondolsz, amire ha utalsz, az meglenik a PayPalos számládon, akkor azt a feltöltés, vagy milyen nevű (angolul TopUp) menüponton tudod megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!