Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Paypal számla létrehozás?

Paypal számla létrehozás?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szeretnék egy Paypal számlát csinálni Steam-hez de nem nagyon tudom hogy hogyan kell, egyedül nem merek belekezdeni. OTP Junior-os bank kártyám van.

Valaki leírná részletesen hogy hogyan kell?

Köszönöm a válaszokat.

2013. szept. 19. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi as bonyolult benne? Pár hete regisztráltam és nem volt túl bonyolult. neved címed kártyaszámod kell.
2013. szept. 19. 10:58
 2/6 tbadzs válasza:
Alapvetően semmi bonyolult nincsen benne, egy-két apróság amire oda kell figyelni: olyan bankkártya jó hozzá, aminél hátul az aláírási sávban a 4db szám mellett van még 3db, ezt a 3db-ot be kell majd írni, a másik, hogy ellenőrzött felhasználó legyél regisztráció után lesz egy tranzakció a paypal részéről itt kapsz a közlemény rovatba egy kódot, amit szintén be kell írnod.
2013. szept. 19. 11:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. És ha csinálok egy ilyen Paypalt, utalok rá, akkor levon valamennyi pénzt vagy teljesen ingyenes?
2013. szept. 19. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Most frissül a felhasználási feltételük abban benne van egy csomó díj. nekem eddig nem került pénzbe, kb kétszer utaltam 100eur összesen. Átváltotta a saját árfolyamán de szerintem semmi több nem volt.
2013. szept. 19. 19:10
 5/6 tbadzs válasza:
Amikor megcsinálod a számlát akkor levon valamennyit, ezzel a tranzakcióval kapod meg a kódot, ez vmi jelképes összeg, és vissza is kapod vhogy, asszem 400HUF volt anno. Amennyiben fizetsz vele az díjtalan, ha pénzt kapsz annak van kezelési költsége. Egyébként én szeretem, mert gyors és nincsen tranzakciós díj, illetve külföldöni weboldalak többségében tudod használni (nem csak ebay).
2013. szept. 20. 11:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2013. szept. 20. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!