Ezt a módszertant milyen néven találom meg?
public static int SumTriple(int a, int b)
{
return a == b ? (a + b)*3 : a + b;
}
Értem, hogy mi akar lenni, de mi ez hogy : meg ?
Ez egy alternatív if ág?
Nem mintha te annyira indokoltál volna valamit
@7 "Azaz nem mondanám, hogy olyan sok más programozási nyelvben megtalálható."
Lol. Tényleg, csak a C-ben, C++-ban, Javaban, JavaScript-ben, C#-ban, Perlben, awk-ban, bash-ben, Julia-ban. :D És ezek csak azok, amikről én tudom, hogy van : ? szintaxis. Ezen kívül a többi nyelvben (talán a GOt leszámítva) VAN ternary operátor, csak max máshogy írják. pl R-ben pl így: x <- ifelse(a==1, 1, 2) de az előző Python-os példa is ternary operátor.
#11: Nem gondoltam, hogy ez indoklásra szorul, hiszen alapműveltség, olyan, mint az ABC... :-)
#12: Amiket felsoroltál, majdnem kivétel nélkül mind-mind C-variáns: C, C++, Java, JavaScript, C#...
(...mellesleg itt van a JavaScript, amiről azt mondtam előzőleg, hogy tulajdonképpen a C lebutított változata, azaz nem érzékeny arra, ha hibázol... :-) ...majd jött egy nagyokos, aki ezt indokolatlanul tagadta, szerintem csak azért mert igazam van és mert nem vagyok neki szimpatikus... :-) )
Sokan mondták már, hogy idiótáknak ne magyarázzak, mert nem értik meg... :-)
"#12: Amiket felsoroltál, majdnem kivétel nélkül mind-mind C-variáns: C, C++, Java, JavaScript, C#..."
Így is van, ez a lényeg: akkorát kell hazudni, hogy a végén csak neked legyen igazad. :D Igen, a JavaScript lebutított C.... persze, hiszen abban is van for ciklus meg if. ééédes istenem...
#15: Hogy őszinte maradjak, jobban tette volna apád, ha inkább anyád lába szárán folyasztott volna le... :-)
...ugyanis, hogy valaki ennyire nagyon korlátolt legyen agyilag, az már fáj!
Itt arról volt szó, hogy a "? :" kifejezés mit jelent, nem arról, hogy ezt több programozási nyelvben is meg lehet csinálni, jajjj éééédees Istenem...
Ismétlem, ez a kifejezés C-ben fordul elő ebben a formában!
@16 Igaz Mondó Reloaded:
"Ismétlem, ez a kifejezés C-ben fordul elő ebben a formában!"
És akkor mi van? Attól még nem lesz se a Java, se a JavaScipt C variáns. Mi lenne, ha csak olyan kérdésekhez szólnál hozzá, amiről legalább érintőlegesen tudod, hogy miről szól?
#17: Ajánlom figyelmedbe a #4-es hozzászólást, szerintem ott van minden, amit erről tudni kell.
A többi csak személyeskedés, meg unszimpátia, amit nem én művelek! :-)
Te lennél az atyaúristen aki eldönti ki mihez ért? Tükörbe is nézhetnél néha...
@18:"Hogy őszinte maradjak, jobban tette volna apád, ha inkább anyád lába szárán folyasztott volna le..."
"A többi csak személyeskedés, meg unszimpátia, amit nem én művelek! :-)"
Úgy látszik téged viszont apád tényleg lefolyatott anyád lábaszárán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!