Kezdő programozó tanulónak mit ajánlotok? C#, C++, vagy sima C?
"De ez még a legkevesebb. És minnél összetetebb egy operációs rendszer annál inkább platform függő lesz az alkalmazás."
3 féle operációs rendszer van, amit használnak igazából. mac, win, linux. :) Persze van még ezerféle hobbiproject és mindenféle más opsys, de a kereskedelembe, az iparban, vállatatoknál és otthoni felhasználásra nincs más. Másrészt a legtöbben Windows rendszert használnak szóval felhasználóbázist tekintve arra éri meg fejleszteni.
16
?
Már egyetem előtt is tudtam mi az, több könyvet is olvastam c++-ról, mert érdekelt. Nem jelent nagyobb előnyt, mintha C#-al kezdtem volna és biztos, hogy C#-al kezdenék ha megint ott lennék, vagy Java-val.
Business application analyst voltam, és most data scientist vagyok egy cégnél, C# sokszor hasznos volt nekem, habár inkább adatbázisokkal foglalkozok kizárolag már. Meghallgatom az érveidet az "ok"-on kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!