Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Létre lehet hozni PDF vagy...

Létre lehet hozni PDF vagy Word fájlt C# WPF-ben?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy készítettem egy lebutított szövegszerkesztőt. Eddig rendben van, de létezik valamilyen library aminek segítségével PDF vagy Word dokumentumba át tudom exportálni a bevitt illetve megformázott szöveget?

2020. nov. 11. 23:05
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
#29 ebben teljesen igazad van, de épp ugyanezt csinálod te is, csak épp azt tűzted ki célnak hogy bebizonyítsd hogy konkrétan ő hülyeséget beszél. Ahogy írtad, kisebbségi komplexus nélküli, egészséges ember ilyet nem csinál, mert vannak igazi problémái és azokkal van elfoglalva. Egyszerűbb lenyomni másokat a víz alá mint feljebb úszni, te is csak annyit tudsz nyerni ebből a vitából hogy felsőbbrendűnek érezheted magad nála.
2020. nov. 13. 18:41
 32/43 anonim ***** válasza:
#31 Nekem nincsenek illúzióim, én ezt csak azért csinálom, mert unom a képét, és ez némi szórakozást nyújt számomra. Ha már el kell viselni az állandó belepofázásait ezen a fórumon, akkor én is hozzáadom a magamét a koktélhoz. Nevezhető bűnös élvezetnek.
2020. nov. 13. 18:53
 33/43 anonim ***** válasza:

28: Nagyon félresikerült ez a párhuzam az assemblyvel. Olyan, mintha azt állítanád, hogy a photoshopban is csak az tud egy képet tüközni, aki ismeri a program minden opcióját. Holott, könnyű belátni, ez abszolúte nincs így.

Ez a fórum sem kevésbé szakmai - már amennyiben az - mint a prog.hu, a hup vagy más portál, fórum, facebook csoport. Az ide járók összetétele, kor, szakmai nívó tekintetében nagyjából hasonló a többihez. Többségben vannak az amatőrök, ahogy másutt is. A megnyilatkozásokat tartalmilag a névtelenség, mint afféle pajzs, árnyalja.Ha konkrét nickhez lenne köthető minden egyes hsz, akkor a tartalom is módosulna.

Az én célom a kérdezők segítése és a hibák korrekciója. Nagyjából tisztában vagyok azzal, hogy ki vagyok és mennyit érek. Nincs szükségem arra, hogy tőletek, ismeretlenektől erre nézve megerősítést kapjak.

2020. nov. 14. 04:31
 34/43 anonim ***** válasza:

". Olyan, mintha azt állítanád, hogy a photoshopban is csak az tud egy képet tüközni, aki ismeri a program minden opcióját. Holott, könnyű belátni, ez abszolúte nincs így."

Nem a 28-as vagyok, de ez a példa tökéletesen jó arra, amikről Te beszélsz. Nem kell ismerned az egész adobe dokumentumot 0-1000 oldalig és nem kell saját dolgokat írnod, ha van amit már használhatsz. :)

2020. nov. 14. 04:34
 35/43 anonim ***** válasza:

" megnyilatkozásokat tartalmilag a névtelenség, mint afféle pajzs, árnyalja.Ha konkrét nickhez lenne köthető minden egyes hsz, akkor a tartalom is módosulna.

Az én célom a kérdezők segítése és a hibák korrekciója. Nagyjából tisztában vagyok azzal, hogy ki vagyok és mennyit érek. Nincs szükségem arra, hogy tőletek, ismeretlenektől erre nézve megerősítést kapjak."

Ha nem lenne anonimitás az oldalon, és arccal, névvel kellene hozzászólnod, akkor egyetlen egy hozzászólást sem látnánk tőled az biztos.

Segíteni? Figyeltem ám néhányszor a hozzászólásaidat az egyes kérdések alatt és valahogy sose jutottál odáig, hogy segíts. Ahogy most sem. Tök felesleges dolgokat írogatsz végig és semmilyen hasznos tanáccsal nem szolgáltál a kérdező felé, amely előrébb vinné a feladat megoldásában. Hát ez nagy segítség.

2020. nov. 14. 04:36
 36/43 anonim ***** válasza:

" Tök felesleges dolgokat írogatsz végig és semmilyen hasznos "

Ne nevettess.

Azért ne képzeld már, hogy te alkalmas vagy annak megitélésére, hogy amit én írok, az mennyire hasznos, vagy mennyire nem.

2020. nov. 14. 04:53
 37/43 anonim ***** válasza:
#36 A kérdező alkalmas rá, elvégre ő keres választ a kérdésére, és még nem láttam olyat, hogy neked kérdező bármit megköszönt volna. Ennyit erről.
2020. nov. 14. 05:05
 38/43 anonim ***** válasza:

37: Honnan is látnád, ha egyszer nem te vagy a kérdező?

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..

2020. nov. 14. 12:45
 39/43 anonim ***** válasza:

"Nem kell ismerned az egész adobe dokumentumot 0-1000 oldalig és nem kell saját dolgokat írnod, ha van amit már használhatsz. :)"

Nem akarnád pofán vágni azokat, akik az első lib után meg merészelték írni a sajátjukat?

HTML meg iText?

Ha már így, akkor miért nem a wkhtmltopdf? Ahhoz egy árva sort sem kell írnia.

2020. nov. 14. 12:52
 40/43 anonim ***** válasza:
#39 Nem. Ha valaki akar írni egy libet, hajrá, csinálja. Lehet jobb lesz mint az előzők, meg amúgyis jó gyakorlásnak, referenciának, bármi. De ezek az emberek nem azért írtak meg egy komplett libet, mert egy negyedéves jelentést le kellett nekik pdf-ben generálni. Ha ennyi lett volna a céluk, akkor elővették volna az n+1 létező libet és megcsinálják azzal. Aztán max otthon a szabadidejükben irogatják a sajátjukat. Szóval nem, nem pofoznám meg azt, aki az első után merészel saját libet írni, emr tmillió meg egy oka lehet rá. De azt sem pofoznám meg, aki inkább használna egy libet, mert egyszerű és gyors megoldást keres.
2020. nov. 14. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!