Létre tudok hozni egy olyan mappát amit csak én tudok megnyitni, mert vmi jelszó vagy ilyesmi védi? És ha igen, akkor hogyan? És ezt mondjuk egy Word dokumentummal is meglehet csinálni? És hogyan?
Szia!
Olyat tudsz csinálni, hogy a mappát láthatatlanná tudod tenni!Legalábbis én erről hallottam!
"Olyat tudsz csinálni, hogy a mappát láthatatlanná tudod tenni!Legalábbis én erről hallottam!"
Első válaszoló vagyok: igen, olyan is van, de az asszem csak az angol XP-knél működik. :) Olyan viszont van, hogy egy rar fájlt egy jpeg képbe rejtesz, és még a kép is megnyitható, így nem kelt gyanút. :)
Itt van ilyesmiről egy leírás.
folder guardot ajánlom, tessék
* Automatikusan eltávolított tartalom.
"Első válaszoló vagyok: igen, olyan is van, de az asszem csak az angol XP-knél működik. :) Olyan viszont van, hogy egy rar fájlt egy jpeg képbe rejtesz, és még a kép is megnyitható, így nem kelt gyanút. :)"
Nem csak angol XP-knél működik, nekem magyar van, és nálam is működött. Itt van hozzá egy videó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!