Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Csak(!) programozásra megéri...

Csak(!) programozásra megéri venni egy macbook-ot?

Figyelt kérdés

Van ugyan egy erős gamer gépem, de Windows-on annyira körülményes programozni, hogy néha rendesen idegel, hogy ezt-azt nem találok (részben az is lehet gond, hogy nagyon belaktam a rendszert cuccokkal), ezért gondoltam egy macbookra pluszban, ami csak erre a célra lenne. A gép meg marad csak játékra, tesztelésre.

De vajon megérné, vagy maradjak a jelenlegi felállásnál? 🤔

2020. nov. 6. 20:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20:

Melyik nem igaz? A Mac nem segít azon, ha nem bírosd karbantartani a rendszered.

2020. nov. 10. 15:06
 22/25 anonim ***** válasza:

20#

16os kommentemet mac felhasználó, programozóként írtam. Maximálisan reális dolgokat amikkel szembe találkozom.

2020. nov. 10. 20:46
 23/25 A kérdező kommentje:

#21 Karban tudom tartani, nem erről volt szó. Közel egy éve újra sem volt rakva, de mégsincs vírus, lassulás stb. De nem is ezt mondtam.

#22 Tudom, a #20-as válaszom nem is arra írtam. :D

2020. nov. 10. 21:18
 24/25 anonim ***** válasza:

Nekem 8 éve nem volt újra telepítve a rendszer.

Nincs lassulás, vírus, sőt idővel gyorsabb lett.

(Linux Mint 13 Cinnamon -al indult, és 19 -ig lett upgradelve)

2020. nov. 10. 21:24
 25/25 A kérdező kommentje:

Voltak nálam szélsőséges helyzetek is, előző gépemmel pl. nem volt sebesség változás win újratelepítés után sem, mondom ok, fölösleges kört futottam.

Kihúztam vele 1 évet, elmentem nyári munkázni, megszedtem magam amellett ösztöndíjakkal, és összeraktam egy korszerű, vadi új alkatrészekből összerakott gépet, mert az türhetetlen helyzet volt. :D

Igazából ez lett volna most is, ha megérte volna váltani Mac-re, de mivel nem, így valóban hasznos, célra vezető dolgokra fordítom a pénzem.

2020. nov. 10. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!