Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi a lényege a Builder design...

Mi a lényege a Builder design pattern-nek?

Figyelt kérdés
2020. nov. 3. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

[link]

Ez elég jól leírja szerintem.

2020. nov. 3. 19:09
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Nem a 2-es vagyok, de van Reactor tervezési minta. Tényleg nem tudod a Google-t használni igaz?

[link]

2020. nov. 3. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

[link]

Már ne haragudj, de én programozó mérnök vagyok, kétlem, hogy a hülyeségeidnek meg kéne hatnia engem.

Annyira nem tudok segíteni, hogy mondtam neked olyan mintát, amiről életedben nem is hallottál (emiatt biztos nem is létezik).

Csak megsúgom, ez az egyik leggyakoribb minta.

2020. nov. 3. 22:41
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

Kedves jézus máriázó életképtelen idióta:

Minden tervezési minta nyelvfüggetlen, és OO nélkül is, illetve azzal is működik. Igen, a reactor is.

Másrészt: MI NEM beszélünk semmilyen tervezési mintákról, főleg nem került szóba hogy te OOP vagy funkcionális vagy esetleg deklaratív környezetben használnád-e őket (mondjuk deklaratívban lehet tényleg nem működnek a minták, csak imperatívban).

Amúgy meg ha nem basznál elolvasni, amit linkelek, oda is van írva a forrás címébe, hogy "Object Behavioral Pattern". Ha ez neked nem OOP, akkor szüljél sünt. Remélem mindenkinek elege van már a kérdéseidből, és eltűnsz. Lehet hogy igazad van, hogy ide amatőrök járnak, mert a szakértők, akik felmutattak valamit, hamar megunják az ilyen gyökereket mint te. Jó régen találkoztam értelmes kérdéssel és értelmes kérdezővel.

2020. nov. 3. 23:59
 5/9 A kérdező kommentje:

Még mindig csak magyarázkodsz és mellébeszélsz, ahelyett hogy megvillantanád a tudásod. Ha tényleg mérnök vagy és értesz ehhez, meg tudod a saját szavaiddal, max néhány mondatban fogalmazni, mi a LÉNYEGE, miért létezik egyáltalán a Builder design pattern?

Ne diagramokat linkelj, a saját szavaiddal mondd el tömören és kereken.

2020. nov. 4. 03:20
 6/9 anonim ***** válasza:
71%
Szoval jol ertem, hogy nem tudsz angolul es keptelen vagy egyedul ertelmezni a fent linkelteket, ezert fogni kell hozza a kezedet?
2020. nov. 4. 07:06
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

"Ha tényleg mérnök vagy és értesz ehhez, meg tudod a saját szavaiddal, max néhány mondatban fogalmazni, mi a LÉNYEGE, miért létezik egyáltalán a Builder design pattern?"

Már bocs, de én is mérnök vagyok, van is mögöttem néhány ledolgozott év, mégsem hallottam még az életben soha erről a mintáról. Úgy hogy be is fogom a pofámat és csak bámulom a hülyékből áradó mérhetetlen magabiztosságot.

2020. nov. 4. 07:53
 8/9 anonim ***** válasza:
33%

Ezer és egy féle tervezései minta van és mindig kitalálnak valami újat. Miért kéne fejből mindent tudni? Őrültség, butaság, nem is kell. Ha szükség van rá, akkor utána nézel olvasod és tudni fogod. Tehát attól, hogy valaki szoft. mérnök még nem feltétlen kell kennie vágnia. Főleg, ha ahol dolgozik nem is ezt követelik meg. Én mérnökinfon voltam mégsem tudom ezt, volt szó tervezési mintákról, de nem az a lényeg az Egyetemen, hogy az összeset kend ... hanem hogyha kell valami akkor tudd, hogy hol találd meg és tudd alkalmazni.

Amúgy a profik nem is használnak ilyeneket. Zsigerből jön.. :).

Na mindegy. Eszed az nincs.

Előbb az érettségid legyen meg. Oké?

2020. nov. 4. 09:51
 9/9 anonim ***** válasza:
63%
"a tényleg mérnök vagy és értesz ehhez, meg tudod a saját szavaiddal, max néhány mondatban fogalmazni, mi a LÉNYEGE, miért létezik egyáltalán a Builder design pattern?" Meg tudná, de nem fogja. A legtöbb amit te ezen az oldalon kapni fogsz, az válasz a kérdésedre. De te nem választ akarsz, te azt akarod, hogy valaki a szádba rágja a választ. Erre is meg van a megfelelő személy, magántanárnak hívják, és fizetés ellenében végzi a munkáját. Itt viszont a legtöbb amit kapsz, hogy behivatkozzák az emberek azokat a forrásokat, amiket nagyon okos emberek írtak, és nagyon alaposan, és érthetően elmagyarázzák azt, amire kíváncsi vagy. Persze ehhez az is kell, hogy te elolvasd, és értelmezd azt, ami oda van írva. Pech. A tudás nem sültgalamb, eléd rakhatjuk a választ (meg is tették itt többen), de megrágni neked kell.
2020. nov. 4. 16:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!