Szerintetek így lehet programot készíteni a Spooky Dayz kimaxolásához?
Kezdő programozó vagyok.
Az nCore oldalán van egy olyan játék, hogy az oldal felületén megjelenik egy kis popup szörnyecske és rá kell kattintani.
Ha elég gyors az ember, ajándékokat kap.
Na, azt találtam ki rá, hogy van az oldal forrása, ami alapján felépül az oldal.
Ezt a kódot folyamatosan for ciklussal összehasonlítanám saját magával másodpercenként.
Ha van különbség (a felugró popup), akkor kattintson erre a tagre.
Ez működhet vagy embertelen baromság?
Tuti meg lehet amúgy oldani, mert annak idején hasonló játék volt az Icebreaker Jagermaister, aztán ott is folyamatosan programozók nyertek:D
1 másodperc alatt oldották meg a feladatot:D
Jah és nem akarok csalni, direkt ezért ma írtam ki a kérdést.
Éjfélig még van, aztán helló, másrészt nem csak ajándékok vannak, hanem hátrány is érhet, plusz seed idő stb.
5#
Láttam én is vmit youtube-on, az a pixeleket hasonlítgatta egy template-tel asszem, ami sztem nem egy hatékony cucc, és ha jól gondolom annak az oldalnak kell megnyitva lennie végig, hogy működjön.
Én nem így oldottam meg. Nem a JS forráskódból indultam ki, mert egyrészt a JS-hez nem nagyon értek, másrészt több dologra is oda kell figyelned, ha nem akarsz lebukni. Azért a staff se hülye szerintem és tudják, hogy milyen könnyen ki lehet ezt játszani, ezért trükköznek. Pl. vannak a bekattinthatatlan tökök, amik ugyan megjelennek, de hiába kattintasz rá, nem tűnik el csak egy idő után magától. Ez nem csak nálam volt, többen jelezték fórumon. Valszeg ez is egy módszer, hogy megnézzék, ki csal, mert elképzelhető, hogy felhasználó ugyan nem, de bizonyos szkriptek rá tudnak kattintani. Vagy pl ott vannak a láthatatlan tökök. Ezek csak a programban vannak jelen, de vizuálisan soha nem jelennek meg (pl. 0x0 méretűek), tehát a felhasználó nem látja, de a szkript igen. Ha pedig ilyeneket valaki bekattint az már elárul mindent. Illetve még ott vannak a CAPTCHA-k. Ezt szinte lehetetlen vagy nagyon nehéz kijátszani. Ha pedig minden tökre kattintasz, de a CAPTCHA-sokra soha nem, az megint egy árulkodó jel és simán kizárhatnak emiatt a játékról, mert ez is csalás egyik tünete. Egyébként ki-be szokták kapcsolni ezt a CAPTCHA-t általában az utolsó 1-2 napban, hogy kicsit megcsavarják a dolgot.
Ezért én inkább egy AutoHotkey szkriptet írtam, amivel felveszek koordinátákat a képernyőn, rögzítem a színkódjukat és figyeli a program, ha azokon a felvett a pontokon színváltozás történik. Ha igen, akkor az egérkurzor odamozog aztán kattint egyet. Ehhez lehet még rakni sípolást, zenelejátszást, stb. Ez hasznos pl. ha CAPTCHA van és ha gépközelben vagy, akkor gyorsan oda tudsz menni és kattintani, mert ezt általában nem szokta begyűjteni a program.
Két ablakot megnyitok, lekicsinyítem, mindegyikre beállítok egy auto refresh kiegészítőt a böngészőben, úgy hogy ne egyszerre frissüljön a két ablak, így esetlegesen nem maradok le emiatt a figurákról. Persze ez sem képes csodákra, nem tutibiztos módszer, de ha időnként figyel rá az ember, hogy minden oké, akkor lehet vele elég szép eredményeket is elérni. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!