Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Cézár kódolás segitségkérés,ho...

Cézár kódolás segitségkérés,hogy lehet?

Figyelt kérdés

Hogy lehet C#-ban megoldani hogy Cézár kódolással ne csak a 26 angol betűt hanem a számjegyeket is számolja?Illetve ha felkiáltójel stb.van azt hagyja figyelmen kivül?

Array s egyéb függvények nélkül szeretnem

2020. okt. 23. 01:22
1 2 3
 11/23 tabaki ***** válasza:

Itt egy próbálkozás, amelyik talán már olyasmit csinál, mint amit szeretnél. Nincs benne tömb, se újabb függvény, cserébe némiképpen nyögvenyelősre sikeredett az összevont feladatokkal megterhelt Cipher():

[link]

2020. okt. 24. 22:25
 12/23 A kérdező kommentje:
Utolsó!Nézem,s értelmezem,köszi!
2020. okt. 24. 23:07
 13/23 A kérdező kommentje:
BME-n tanultam utolsó előtti s ott C# nem volt..helpet kértem,nem megoldást..
2020. okt. 24. 23:08
 14/23 anonim válasza:

Ez egy elsőéves tárgy feladata. Könyörgöm, direkt olyan feladatokat adnak, amiket az is meg tud csinálni, aki életében nem látott ez előtt kódot. Az, hogy van pofád itt megoldásért kuncsorogni, mikor ez a feladat nem is kötelező, csak leadni az, kifejezetten szánalmas. A tárgyhoz kapcsolódó videóanyagok alapján simán meg tudnád oldani, van is benne pont egy caesar kódolós, amit csak kicsit kellene átírni. A hetedik hét végén járunk,nem akarom elhinni, hogy olyan nehéz lenne letenni a feneked tanulni.

Év eleje óta hallgatom a teljesen indokolatlan hisztiteket, rohadtul elegem van belőletek, szégyen, amit műveltek az oktatóknak is néha. Rohadtul remélem, hogy megemberelitek magatokat és bekapcsoljátok az agyatok végre vagy kibuktok innen és második évre nem kell ilyen trógerekkel hátráltatva lennem. Mert ez minden, csak nem normális.

A C-s BME-s élményeidet meg kár volt leírni, így a hetedik hét végére tisztában lehetnél a c# alap szintaxisával, a feladat megoldásához szükséges logika pedig nem nyelvfüggő.

2020. okt. 25. 14:28
 15/23 anonim válasza:

Szanalmas hogy volt BME-s letedre a kuncsorgas az megy, de tanulni meg mindig nem tudsz. Vajon miert buktal ki onnan? Lehet koze hozza ennek?

Ahogy elottem is irtak mar, ahelyett hogy egesz nap Netflixet nezel, ulj le tanulni. Ott van a tanar altal feltoltott videoban a valasz lenyegeben, illetve a laborok alkalmaval tokeletesen elmondasra kerult a megoldas. Ja arra bejarni az luxus, mert biztos uzleti vacsoran kellett reszt venni a Mekiben..

A programozas nem egy programnyelv megtanulasabol all, hanem a szemleletmod elsajatitasabol. Baromira nem erdekel senkit hogy te C-t tanultal, vagy mar oviban is PHP volt a jeled....

Nem itt kell kuncsorogni azert hogy sikeruljon abszolvalni egy amugy nem is nehez feladatot hogy meglegyen az alairas....

2020. okt. 25. 14:46
 16/23 A kérdező kommentje:
Utolsó 2...Empatikusak vagytok..Segitséget kértem nem megoldást a Cézárhoz...Ugyanez C-be gyerekjáték lett volna..Több éve programozok..Szerintem ha elakad valaki s segitséget kér még nem kell leoltani..Megnézném egy kódoló versenyben melyikünk lenne az 1.:-))))
2020. okt. 25. 14:52
 17/23 anonim válasza:

Ne haragudj, de akkor ezek szerint helyes volt a feltetelezesem, hogy nem tanultal meg tanulni.

A kijelentesed is errol arulkodik: "Ugyanez C-be gyerekjáték lett volna..Több éve programozok."

Erdekes, meg tudod csinalni C-ben, de C#-ban nem tudod? Akkor te nem is tudsz programozni. Hadd ismeteljem magam, a programozas nem egy programnyelv ismerete, hanem a szemleletmod ismerete. Ebbol az jon le hogy te agyatlan koder vagy, aki nem gondolkodik mielott cselekszik. Fogadd meg a tanacsokat, es ulj le tanulni, ne itt gizdazz azzal hogy tobb eve programozol, ha rogton meg is cafolod magad.

"Megnézném egy kódoló versenyben melyikünk lenne az 1." - A virtualis e-penis meregetest szerintem nagyon gyorsan felejtsd el. Senki nem fog komolyan venni ilyen kijelentesekkel...

Nem leoltottunk, csak visszahoztunk a foldre. Ha egy prog1-es feladatot nem tudsz megoldani magadtol mikor a labor es az eloadas minden segitseget megadott hozza, akkor elgondolkodnek a helyedben, hogy neked valo-e ez a szakma.

2020. okt. 25. 16:49
 18/23 anonim válasza:

"Megnézném egy kódoló versenyben melyikünk lenne az 1."

Valószínűleg nem te, ez ugyanis az egyik legalapabb feladat, amit még állásinterjún is gyakran kérnek. A fizzbuzz mellett. Meg egyébként az ilyen versenyeken is a logika elsődleges és a talpraesettség, az meg beléd nem sok szorult.

Visszapofázás helyett nézz egy kicsit magadba, ha be akarod fejezni sikeresen a félévet. Nekem mindegy, én csak örülök, ha nem kell ilyen takony ex-bmes gyökerekkel járnom, akiknek a semmire nagy a szája,de a te érdekedben jobb lenne

2020. okt. 25. 17:39
 19/23 A kérdező kommentje:
Ha ennyi empatikus segitőkész ember van akkor fogok egy kötelet s felkötöm magam a fürdőben..
2020. okt. 25. 18:08
 20/23 anonim válasza:
19-es, fejezd már be az önsajnáltató qrva hisztit, könyörgöm. Senkit sem érdekel a rinyád, főleg nem ebben a topikban. Nem empátiából fogsz átmenni, hanem ha összekaparod a golyóidat és nekiállsz tanulni. A franc sem kíváncsi a hülye hisztidre. Ahelyett, hogy felelősséget vállalnál, csak nyávogsz meg csapkodsz, mint egy hisztis kölyök... Soha a qrva életben nem lesz így belőled semmi, okkal kúrtak ki a bmeről is.
2020. okt. 25. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!