Melyik a legjobb app, ha gyakorolni szeretnék szintentartásképpen?
Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 22:25
A kérdező szavazást indított:
Solo Learn
Mimo
Programming Hub
Learn coding and programming
Enki
Encode
Programming Hero
egyéb, leírom hozzászólásban
7 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nem appot kellene keresnes, hanem nekiállni programot írni.
2/11 anonim válasza:
#1 "ha gyakorolni szeretnék szintentartásképpen"
Olvasni nem tudsz, vagy a szövegértés ilyen nehézkes?
3/11 A kérdező kommentje:
@1 Köszönöm, azon már túl vagyunk, el kellene olvasni a kérdést... :)
2020. aug. 5. 22:43
4/11 anonim válasza:
#2: A legjobb gyakorlás, ha élesben gyakorol. Az, hogy új ismeret elsajátítása a cél, vagy szintentartás, az a feladaton múlik.
5/11 anonim válasza:
#4 Neked gőzöd nincsen miről van szó, csak unatkozol. :D Menjél szépen aludni!
6/11 anonim válasza:
Kérdező, mi a codecoolnál a SoloLearnt használtuk ilyen célra, szerintem az a legjobb. Amolyan "játszós" programnak pedig a programming hero, mert a végén lesz belőle egy játék, és több értelme van ezzel szórakozni, mint 20 pályát végigvinni a candycrush sagan. :D
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, pont ilyesmit keresek! Ezt kipróbálom, köszi! :))
2020. aug. 5. 22:53
9/11 anonim válasza:
SoloLearn nem arra van, hogy szinten tartsd magad... Nagyon az alapokat mutatja meg. A szintentartás az, hogy követed az aktuális programnyelvnek az újdonságait. Pl, ha a C++ fejlesztő vagy akkor jó tisztában lenned a C++2020 újításokkal. Ehhez dokumentációkat kell olvasnod és/vagy konferenciákon részt venned.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fejlesztő, 15 éves vagyok. :D Nem értem miért akkora gond, ha ilyenekkel ütöm el az időt, mikor nincs mit csinálnom, és nem idióta játékokkal, meg az instagramot nézegetve. Elnézést, majd ezentúl igyekszem haszontalanabb dolgokkal elb@szni az időmet. :D
2020. aug. 6. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!