Ha egy rangsort kellene felállítanod a nemzetek között, hogy hol vannak a legjobb és a legrosszabb programozók, mi lenne az?
Figyelt kérdés
Természetesen nem a világ összes nemzetére gondolok, hanem akikkel te dolgoztál már együtt.2020. júl. 2. 13:03
1/10 anonim válasza:
Micsoda értelmetlen egy kérdés...
2/10 anonim válasza:
Erre nehéz választ adni, mert pl a magyarok fele az külföldön van. Akkor őket hova kell számolni? :D
3/10 anonim válasza:
Akik rossz programozókat azokat külföldre a jókat meg ide :)
4/10 A kérdező kommentje:
#2 Nemzetiség alapján gondoltam, tehát a külföldön élő magyarokat a magyarokhoz.
2020. júl. 2. 13:24
5/10 anonim válasza:
Csak magyarokkal dolgoztam, tehát az én ranglistám 1 elemű :-)
6/10 anonim válasza:
Én voltam Dél Koreába az Egyetem alatt, nyáron, gyakorlaton + tanulni az ottani Egyetemen. Szerintem ott nagyon durván tolják. :). Szóval Dél Koreát raknám az első helyre, aztán USA-t.
7/10 anonim válasza:
Én a japánokat sem hagynám ki a top3-ból. Nem dolgoztam velük, de azért elég híresek a mérnöki megoldásaikról amik jó szoftverfejlesztők nélkül nem jöhetnének létre.
8/10 anonim válasza:
Mondjuk az is kérdés, hogy mi alapján akarjuk felállítani ezt a rangsort. Népesség és jó programozó arányban? Mert akkor egyértelműen Kína nyer. Azért másfél milliárd főből sokkal több "jó" programozót lehet találni, mint mondjuk 10 millió fős Magyarországon.
9/10 anonim válasza:
De, ha meg "technolgiai" szinten, tehát Vállalatokhoz mérten akkor egyértelműen Amerika... Microsoft, Apple, Google, Facebook ...stb az összes nagy tech oriás onnan született. :)
10/10 anonim válasza:
Dolgoztam együtt programozókkal a világ kb minden tájáról...még türkmén kollegám is volt...
Nem lehet ezt így kijelenteni. Mindenhol vannak jobbak és rosszabbak.
Az indiaiakat pl szokás lenézni, de én már több olyannal is dolgoztam, akik elég jók voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!