Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Letöltöttem a CodeBlocks-ot...

Letöltöttem a CodeBlocks-ot de valami probléma van vele. Hogyan tudnám megoldani (C++ szeretném használni)?

Figyelt kérdés
[link] - Ez lenne a probléma, akinek volt ez a problémája az hogyan oldotta meg?

2020. okt. 20. 22:25
 1/9 anonim ***** válasza:
36%

Miért mindenki a CodeBlockot használja?

Nah, de.. A hiba üzenetre rákerestél már neten?

2020. okt. 20. 23:04
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

Telepítsd fel rendesen a stabil verziót (mingw-vel) (újra).

Amúgy több oka van, hogy azt használja mindenki, többek között:

-nem microsoft--> nem kémked

-ingyenes

-nem 15 GB mint a VS

-gyorsabb mint a komoly IDE-k, mert semmit nem tud

-kisebb tanulóprojektekre könnyen kezelhető, és nem kell hozzá minden vackot (GNU Make pl.) telepíteni, konfigurálni, megtanulni.

2020. okt. 20. 23:35
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Kb vagy 5 éve volt ilyen problémám, 2 óra szenvedés után letöröltem azt a bugos sz.rt, és használtam normális ide-t. Ott a vs community/code, qt creator, clion stb. amik működnek is.
2020. okt. 21. 04:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát én sem szeretem a CodeBlockst csak az a baj, hogy a suliban ezt kérik. A legújabb verzió van letöltve a 20.03 ugy tudom. Nem tudom más gépeken nem adta elő ezt a problémát csak itt ezen a gépen. Akkor a mingw újra telepítése megoldaná?
2020. okt. 21. 06:03
 5/9 anonim ***** válasza:
#3-4, Hát nem tudom, nekem soha nem volt vele gondom. :)
2020. okt. 21. 06:28
 6/9 anonim ***** válasza:

"Akkor a mingw újra telepítése megoldaná?"

Nem hinném. Direkt írták: "Telepítsd fel rendesen a stabil verziót (mingw-vel) (újra)."

Honnan töltötted le?

2020. okt. 21. 06:29
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 a Codeblocks oldaláról töltöttem le a mingw_setupot, 3x raktam újra de most is semmi, szerintem ez már nem lesz jó, de azért köszönöm a válaszokat
2020. okt. 21. 18:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért CodeBlock? Semmire se jó. Ott a Visual Studio. Remek IDE vagy ott a QT aki ugyancsak kiváló. Mind a kettő Community verzióban ingyenesen elérhető.
2020. okt. 21. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:

QT creator +1

A CodeBlocks-nál fényévekkel jobb.

2020. okt. 22. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!