Felszabadult mostanában sok időm, egyedül mit javasoknátok, programozás téren tanulni, amiből pénz is lehet?
Levelező egyetemre járok, humán területen. Jelenleg nem dolgozom, lakaskiadasból van pénzem.
De érdekel a programozás.
A matematikában nem szeretnék nagyon belemélyedni.
Olyat szeretnèk tanulni amit:
egyedül el lehet sajátítani
ha elsajatítom akkor lehet vele olyan munkát találni, amivel 4 órában vagy szabad időbeosztasban részidős munkaként lehet csinálni
Célirányosan érdekelne, nem így, h tanulj meg javaban programozni.
Hanem a kriteriumaimnak megfelelően mit javasolna aki ért hozzá.
Minden javaslatot köszönök.
Csak az írjon már aki ért hozzá.
Úgy 99%-is eséllyel belőled nem lesz programozó ilyen hozzállással, hogy a matek az fuj, meg mit kell csinálni, hogy a minimumt elérd. Ebben a szakmában pont a lelkesedés a lényeg, anélkül nem vagy versenyképes.
4 órás melót meg életemben nem láttam még juniornak. Szóval tisztázás képpen: képzett szakemberből hiány van a piacon, de pályakezdőből 10 másik áll a helyedre bármikor, ott te még nem válogathatsz.
Felejtsd el, koma.
Te soha nem fogsz programfejlesztésből élni.
A 4 órás munkaviszony és a teljesen szabad időbeosztás alkalmazottként nem jellemző erre a területre. Én szoftverfejesztőként dolgozom régóta és pár éve szerettem volna mást is tanulni nappali egyetemen, emiatt kerestem 4 órás állást vagy rugalmas munkaidőt.
Nagyon ritka. 4 óra esetleg gyakornoki szinten van még. A szabad időbeosztás/rugalmas munkaidő kamu. A legtöbb helyen van egy fix törzsidő és max 2-3 órát tudsz úgy beosztani, ahogy akarsz, tipikusan az ebédidő körül, de azt is csak akkor, ha valaki nem szervez rá meetinget.
Visszatérő kisgyerekes anyukáknak volt nálunk lehetőség 6 órás munkaviszonyra, de 4-re ott sem mentek le.
Alapvetően nem szeretik a cégek azt látni, hogy nem ők a legfontosabbak az életedben és van jobb dolgod abban az időszakban, amikor a többi kolléga dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!