C#-ban mátrix sor+oszlop összegek közül maximumkiválasztás?
Figyelt kérdés
A feladat az lenne hogy az adott sorok elemit összeadjuk majd az oszlopokét is és ezt a kettőt szintén összeadjuk így kijön egy érték majd ezt végrehajtjuk az összes soron és oszlopon majd ezek közül kéne egy metódussal megkeresni a legnagyobbat. Maximum kiválasztást eddig csak egy értékkel tudok mátrixon belül valaki letudná írni a kódot hogy ez hogy működik ebben az esetben? Előre is köszi.2020. okt. 8. 00:06
1/5 anonim válasza:
Nem, ez úgy működik, hogy te leírod a kódod ameddig jutottál, és mondunk rá valamit. Nem írunk helyetted házit, legalábbis nem ingyen...
2/5 anonim válasza:
Így nem fogsz megtanulni programozni. Kezdd el, aztan ha elakadtal, akkor kerj segitseget.
4/5 tabaki válasza:
Én már a feladatleírást sem egészen értem, és talán ezért az egész problémát sem. Egy csomó összeadott szám értéke egyetlen szám lesz, amit simán össze tudsz hasonlítani egyéb, ugyanilyen módon előállított számokkal, vagyis könnyen meghatározhatod a legnagyobbat. Ha mindenképpen utólag akarod vizsgálni, nem pedig menet közben, akkor előbb tárold el az összegeket, mondjuk egy vektorban vagy tömbben. De mondom, lehet, hogy csak nem tudom értelmezni a kérdést, mert amit kihüvelyeztem belőle, az túl egyszerűnek tűnik.
5/5 tabaki válasza:
Első csak a nyilvánvalót írta le, nem fér a fejembe, miért kellett lepontozni. Noha a reagálás, illetve a pontosabb magyarázat hiánya alapján ítélve Kérdező elengedte a feladatot, érdekességképpen bemutatom a magam négyzetes mátrixot feltételező programjának a képernyőjét:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!