Melyik a legkorektebb, felkészült, elvárt tudást biztosító programozói iskola?
Figyelt kérdés
Green Fox Academy, CodeCool, PROGmasters?2020. okt. 9. 09:38
A kérdező szavazást indított:
Green Fox Academy
CodeCool
PROGMasters
6 szavazat
2/7 anonim válasza:
Inkább nézz ingyenes videokat a yt-on és sokat gyakorolj. Mindegyik elég drága, ahhoz képest hogy a tudást amit ott szereznél ingyen is megkaphatod.
3/7 anonim válasza:
Csak nem megjött a behívó levél?
Én ugyanolyan sorrendben raktam be. Vagy nem az újratervezés miatt kérdezed?
4/7 anonim válasza:
Osztom az utolsót. A programozás részét nem nehéz megtanulni, ahhoz iskola se kell. Viszont a profi programozók rohadt jól algoritmizálnak, és profik matekból. Én nem pl. nem vagyok az, ezt nemtudom mennyire tudod magadtól behozni, de szerintem lehetséges ezt is, ha érdekel.
5/7 anonim válasza:
A fROGmasters 5 hónapos intenzív Java full-stack szoftverfejlesztő képzését azért indítottuk el, hogy segítsünk /magunkon, anyagilag/ :o
GREEN FAX ACADEMY Otthonról elvégezheted akár 4 hónap alatt. Nálunk 7 szakirány /szakirány, LoL/ közül választhatsz
7/7 anonim válasza:
Hát ebből egyik se. Vannak jó sulik, de ezek nem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!