Érdemes még ma használni magyar (freemail és citromail) levelezőket? Sokan ezeket, sőt a netszolgáltató által biztositottakat kevelik.
Kamu regisztrációkhoz még a mai napig ezt használják az emberek.
Egyébként meg kényelem szempontjából (nekem legalábbis) a gmail meg az outlook [korábban hotmail] ami szóba jöhet.
Sikerült a két legpocsékabbat kiemelned. :)
Mondjuk az Indamail lekopogom, egész jól tartja magát. Én az ottani címemet még akkor regisztráltam, amikor a GMail nem is létezett, és mind a mai napig a fő e-mail címem. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt vele gond. Igaz, többségében Thunderbirddel használom, a webes felülete tényleg nem a legszebb.
A Freemail meg egyszerűen el van hanyagolva. Amikor megjelentek a piacon, akkor tényleg jónak számítottak, de mióta a Nagy Rózsaszín Szörny felvásárolta őket, igazából csak az egykori hírnevükből élnek. A Citromailt meg szintén magára hagyták.
Az internetszolgáltatók által biztosított postafiókkal viszont szerintem egy nagy probléma van: hogy szolgáltatóváltáskor megszűnik. Persze, általában itt is levelezőklienst érdemes hozzá használni.
Freemail nagyon gagyi, láttam már olyan céges álláshirdetést, ahol feltüntetik, hogy a freemail-ról érkező önéletrajzokat nem fogadják el
Két ismerősöm használ még freemailt, de mindkettővel nehéz tartani a kapcsolatot email szinten, mert gyakran nem kapják meg -időben- a leveleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!