Az alábbiak közül szerinted melyik a leghasznosabb és gyakorlatban legtöbbet használt OO Design Pattern?
Figyelt kérdés
2020. szept. 28. 01:54
12/16 anonim válasza:
Ok. Sok kérdéshez odalehetne írni ezt. De most mi bajod ezzel a kérdéssel? Érdekli a kérdezőt a GyK felhasználói melyik patternnel találkoztak a legtöbbször a munkájuk során. Nem tudom ebben mi a bullshit kérdés... Nem tudom mi bajod. A frusztráltsagod itt vezeted le?
13/16 anonim válasza:
"A frusztráltsagod itt vezeted le?"
Nem, engem éppen ez a fajta értelmetlen kérdés frusztrál.
Nincs ugyanis olyan, hogy "leghasznosabb design pattern".
Ez bullshit.
14/16 anonim válasza:
ok.. akkor ignoráld.. vagy ez az érzelmi intelligencia szintedet meghaladja?
15/16 anonim válasza:
Egyik se igazából. Ezek szoftvertervezési módszerek és nem a programozáshoz van köze. Kezdő programozok még alkalmaznak ilyeneket, viszont akik már ebbe dolgoznak rutinból jön az, hogy mit hogyan kell csinálni vagy a szoftvertervezők adatai alapján. Itt igazából arról van szó miképpen kreálod az interfészeket, osztályokat, hogyan példányosítassz stb. Ezeket a programozó mind megkapja UML diagrammokban és úgy csinálja ahogy megtervezték. Nem a programozó tervez. A tervezés egy külön szakterület.
16/16 anonim válasza:
De például C#-ban a legelterjedtem és a Microsoft által is ajánlott a programtervezési módszer a Factory. De ez igazából rutinból jön, mert ha komolyabb app-okat csinálsz akkor úgy is ezt a módszert követed még anélkül is, hogy tudnád, hogy azt csinálod. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!