Az alábbiak közül szerinted melyik a leghasznosabb és gyakorlatban legtöbbet használt OO Design Pattern?
Figyelt kérdés
2020. szept. 28. 01:54
A kérdező szavazást indított:
Bridge
Command
Flyweight
Memento
Prototype
2 szavazat
1/16 anonim válasza:
Abstract factory, facade, adapter.
3/16 anonim válasza:
Egyik se, kettőről kb azt se tudom mit csinál, a másik kettőt csak papíron láttam élőben kb soha, a mementót használtuk egy projektben, mocsok nagy antipattern lett belőle amit végül kirefaktoráltunk a francba.
4/16 anonim válasza:
Leggyakrabban a Decorator patternt és az abból származtatott más tervezési mintákat használom.
5/16 anonim válasza:
C#-ba pl az Observer, hogyha GUI programozásról beszelünk. Mert különben, mindenhol definiálhatnád az INotifyPropertyChange-t. :). De a RelayCommand is.
6/16 anonim válasza:
Singleton, factory method,strategy. Én ezeket tartom a a leghasznosabbnak.
Memento tényleg gagyi, jobb a CommandProcessor.
7/16 anonim válasza:
Ezt a shit, értelmetlen kérdést mi a f...nak kellett kiemeltetni?
8/16 anonim válasza:
#7 valami nem tetszik, ne válaszolj. Easy.
9/16 anonim válasza:
Attól még as listben megjelenik ez a shit baromság.
10/16 anonim válasza:
#9 a valaszaid is megjelennek kerdeseknel, de en sem tudok mit tenni, ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!