Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen felületterv készítő...

Milyen felületterv készítő programot tudtok?

Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 22:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Pl. Solid Edge.
2020. szept. 9. 10:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy mit értesz "felületterv készítő" alatt, de ha 3D tervező (CAD) szoftverre gonfoltáltál, akkor Autodesk Inventor, Siemens Solid Edge, Catia, Creo Parametric (ezek mind fizetősek, ha tanuló vagy akkor a Creo-nak van diák verziója, illetve a többinek is van általában 30 napos próbaverziója, léteznek ingyenes programok is pl. Sketchup, de azok nem véletlenül ingyenesek...)
2020. szept. 9. 12:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Akkor helyesbítek. Szoftver felület tervének, tervezése. Tudom, hogy Photoshopban, Paintben és kézzel is lehet rajzolni, de azért megkérdeztem, hátha erre kitalaltak-e már valamit.
2020. szept. 9. 12:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor, ha jól értem, Te egy szoftver GUI-át (grafikus felhasználói interfész) szeretnéd megtervezni. Hát, olyanról nem tudok, hogy csak külön erre van célprogram, szerintem ezt vagy egy rajzoló programban megrajzolják, mint látvány tervet, vagy már élesben a szoftver fejlesztése közben alakítgatják, ugyanis a legtöbb fejlesztőkörnyezetben van GUI könyvtár (vagy lehet több félét hozzá letölteni) amiből meg lehet hivatkozni előre elkészített objektumokat, úgy mint ablak, gombok, menü szerkezek, csúszkák, legördülő menük, számlálók, beviteli mezők, stb, stb, amiket meg ido-oda pakolgatnak aztán ezekből az objektumokból felépítik a felhasználói felületet. (nem a programozás a szakterületem, szóval bocs, ha nem fogalmaztam pontosan...)
2020. szept. 9. 12:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem vagyok túl jó ezekbe a rajzolgatásokba. :) Szakdolgozatba kell majd, a szoftvertervezés részéhez, felületterveket csatolgatni, meg írni róla, hogy csökkenjen az oldalszám. :D
2020. szept. 9. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Még 1 ötletem támadt, tudom picit nevetséges, de Power Paint-ben is össze lehetne dobni ilyen látvány tervet, ha szépen megformázod az objektumokat még viszonylag elég igényes is lehet, ilyet már csináltam korábban 🙂
2020. szept. 9. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:
mármint PowerPoint... 🙃
2020. szept. 9. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerű lesz: [link]
2020. szept. 10. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!