Mi történik 35-40 év felett egy programozóval? Aki átélte vagy átlátja ezt kérem magyarázza el.
Ennek elég egyszerű oka van, ez egy fiatal szakma.
Gondolj bele, egy 50 éves ember '70-ben született, 90 körül ment egyetemre, akkor még sokaknak számítógépe sem volt.
A szakma is sokkal kevésbé volt népszerű, egyetemekre is sokkal kevesebben kerültek be.
Nálunk amúgy van több idősebb is.
Én az okkal tisztában vagyok. Az érdekel miként zajlik ez le manapság.
A példád szerintem nem teljesen jó, pont azért amit írtál is, hogy 90 körűl sokaknak számítógépe sem volt, illetve az internet is gyerekcipőben járt.
Az én generációm 97' már az internet és számítógépek világában nőttünk fel. Mondjuk ezzel lehet választ adtam magamnak.
Jelenleg nem lehet sok idősebb 35-40 év feletti fejlesztő mert ugymond új szakma. De lehet, hogy aki ma 25 évesen fejlesztő lesz. Ugymond ebben nől fel. Az elképzelhető, hogy 40 évesen is ütőképes lesz, ha fejlődik a korral.
Mondjuk az biztató, hogy nálatok dolgoznak idősebbek is.
Durva, hogy még el se kezdtem dolgozni és már azon töprengek mi lesz velem 35-40 évesen.
Azért látsz kevés 40 feletti programozót, mert eleve kevés 40 feletti programozó van még, ahogy 3-as írta.
Abból a kevésből meg sokan már továbbléptek valamilyen magasabb pozícióba. A mostani team managerem pl. 14 évig fejlesztő volt.
Mindenkinek köszi a válaszokat!
Kicsit azért megnyugodtam haha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!