Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Könyveket tudtok ajánlani?

Könyveket tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Nem a legjobb kategória a kérdésnek és talán nem is a legjobb kérdés, de aki normálisan válaszol, annak pacsi!

Hamarosan kezdek programtervező informatika szakon, eddig az infóhoz azon túl, hogy érettségiztem belőle nulla, azaz NULLA közöm volt. De tényleg, semmi tudásom semmilyen téren.

Na, nyilván szeretnék ezen változtatni, az egyetem viszont ehhez azért nem elég, így arra gondoltam, hogy szinte BÁRMILYEN jellegű informatikával kapcsolatos könyvet javasolnátok-e? (Talán a szakhoz kapcsolodó témákról nyilván jobb lenne).

Legyen szó számítógépek felépítéséről, hardver részről, operációs rendszerek működéséről, akármiről, amit jónak láttok és hasznosnak. Az a lényeg, hogy megbízható könyvek legyenek. Egyszerűen csak a lehető legtöbb tudást szeretném magamra szedni egyetem mellett a következő években.

Én is látom a kérdésemmel kapcsolatos problémákat, de ennek tudatában is kiírtam :D

2020. aug. 28. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Tanenbaum Hálózatok, Operációs rendszerek, Architektúrák. Általában ezek úgy is kelleni fognak Egyetemre. Könnyű, érhető. Amúgy meg nemsokára kezdessz. Pár hét. A tanárok majd mondják a kötelező és ajánlott irodalmat. Azokat szerezd majd be amit a tanár mond.
2020. aug. 28. 14:35
 2/3 anonim ***** válasza:
77%
Melyik egyetemre fogsz járni? Én a BME-t ismerem csak, ott Számítógép-architektúrából és operációs rendszerekből nagyon jó magyar nyelvű jegyzet lesz kiadva. Csak meg kell várni 2., illetve 4. félévet hogy elérhető legyen majd számodra. Addig amúgy nem maradsz le semmiről ha nem foglalkozol vele. Inkább pihenj a maradék két hétben, utána úgy sem lesz időd ilyenekkel foglalkozni. Sok sikert!
2020. aug. 28. 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Engem kíváncsivá tesz, hogy mégis miért ezt az irányt választottad.
2020. aug. 28. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!