Hasznos és sokoldalú könyveket tudnátok ajánlani, vagy olyan weboldalakat ahol ilyeneket ajánlanak?
Pedig direkt nem írtam ki, hogy milyen témakörben. Gondoltam vannak már itt annyira körültekintőek hogy megnézzék milyen témakörben tettem fel a kérdést, és milyen címszavakat adtam hozzá.
1."válaszoló": PC HARDVEREK
2.válaszoló: Még csak 10-es vagyok, egy kukkot sem értek az egészből, mivel nem tanultam. Gondolom te is csak beütötted googleba hogy szinusz, cosunus aztán amit kiadott, ha pedig nem, akkor váljék hasznodra.
És én honnan a getyám bol tudjam hogy téged mi érdekel ha még a neved sincs kint !!!!!
Hasznos és sokoldalú könyveket tudnátok ajánlani
IGEN én tudok
szakácsmüvészet
Na aztán ne sírjál:
Ha valamit kérdezel ne úgy kérdezd már, hogy mi találjuk ki te milyen témában szeretnél olvasgatni ha meg már ennyire hú de király vagy akkor miért nem te írtad be a googlebe hogy: "Hardver működési elvek" vagy bánom is én mit akarsz...
Hasznos és sokoldalú könyveket tudnátok ajánlani, vagy olyan weboldalakat ahol ilyeneket ajánlanak?
na és ebből honnan tudom meg hogy téged mi a bánat érdekel
te gyökér
nézd meg a témakört
te gyökér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!