Ajánlana valaki honfoglalás/ középkori magyar,
mitológiáról szokásokró, hitvilágról,
szimbólumokról st szóló könyveket ajánlani amik nem
nacionalista konteók?
Figyelt kérdés
Noss akkor, szívügyem a mitológia és a kereszénység elötti hitvilágok és ebből eredő szokások. Érdekesek, és hobbinak nem rossz. Skandináv, szláv, görög stb mitológiákkal képben vagyok, online és könyv formátumban is vannak jó források. A magyarral it jön a baj, valamennyi közül ez érdekelne a legjobban, de itt nehezen találok elfogulatlan forrást. Vannak rokonaim akik ebben nagyon benne vannak, de sok kózöttük a majdem neonáci/ nacionalista és összeesküvés elmélet rajongó. Azok a típusú emberek akik azt hirdetik Jézus is magyar volt, X hegy igazából ősmagyar piramis stb szóval nem merek abban hinni hogy a "források" amiket ajánlanak nem hasonló szellemiségüek e. Szóval ha bárki tud magyar mitológiával kapcsolatos könyvet ajánlani, ami nincs elszállva a valóságtól azt nagyon megköszönném.
Tudod, mit jelent a konteo? Mert ebben az összefüggésben nem sok értelme van :)
2020. szept. 13. 14:06
4/6 A kérdező kommentje:
#3 Igen képzeld tudom, és van értelme, köszi láttam már elég ősmagyarokkal kapcsolatos összeesküvés elméletet. :)
Tudsz értékelhető forrást vagy nem?
2020. szept. 13. 15:02
5/6 anonim válasza:
Sejtettem, hogy nem tudod.
összeesküvés elmélet nem egyenlő a tudománytalan butasággal
2020. szept. 13. 15:05
6/6 A kérdező kommentje:
Nem azért, de szerintem a "Jézus pártus herceg volt, a hunok/magyarok uralták mindent, minden madár szimbólum a mi turulunktól ered, és a honfoglalás igazából egy hazugság mert mi mindig itt voltunk, csak a nyugatiak meg a zsidók akik utálnak minket mert mi jobbak vagyunk hamisítják a történelmet stb" igenis összeesküvés elmélet kategória.
Szóval tudom mi az a konteó, tudsz értékelhető forrást ajánlani vagy nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!