A programozás melyik területével foglalkoztok?
Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 20:02
1/17 anonim válasza:
Én REST API írogató kódmajom vagyok.
3/17 anonim válasza:
És akkor eddig senki sem írta le a kérdésre a választ. Én számítógépes látással foglalkozok, ott kell programozni. :) Gyógyszergyártónál.
4/17 anonim válasza:
3
Ez nem programozási terület, hanem egy konkrét munka.
5/17 anonim válasza:
Beágyazott rendszerek, hardver közeli (sokszor hardver) programozás. PLC programozás, ipari automatikák.
6/17 anonim válasza:
Én 3 és fél éve vagyok főállásban a szakmában. Egészen idáig backend devként tevékenykedtem, ami arról szólt, hogy JSON REST API-kon alapozva microservice-eket fejlesztettünk és javítottuk a hibáit. Úgy egy hónapja viszont előléptettek architect associate poziba, és jelenleg Kubernetesszel foglalkozom, valamint Istio service mesh-re és Flaggerre alapozva próbálunk belőni egy automatizált canary deploymentet - szóval, most infrastruktúra oldalon tevékenykedem. Szerintem lesz részem kódbeli architektúrák és refaktorok tervezésében és levezénylésében is a közeljövőben.
7/17 anonim válasza:
Webfejlesztés backend. PHP, MYSQL, Java.
9/17 anonim válasza:
Embedded developer vagyok egy terroristák kihallgatására targetált célhardver algoritmusát fejlesztő csoportban.
10/17 anonim válasza:
Full-Stack webfejlesztés Laravel framework-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!