Milyen területet ajánlanátok valakinek, aki most kezd programozni, de magas szinten ért a matematikához?
Figyelt kérdés
Nyilván az is egy szempont, hogy legyenek azon a területen állások.
Én ilyen volnék, programozást csak most kezdem és örülnék, ha össze tudnám kötni a matematikával úgy, hogy közben majd piacképes tudásom is legyen.
2020. aug. 23. 10:47
11/33 anonim 

válasza:

#10 Python-ban nincsenek változók?
13/33 anonim 

válasza:

Ez nem ugyanaz a válaszoló, aki szerint C++-ban a pow(x, 2) sokkal gyorsabb az x * x-nél?
14/33 anonim 

válasza:

Típusra értem. :). Nem fogja megtanulni mert javascriptben és pythonba se kell típusokkal foglalkozni. Olyan mintha C++ban mindenhová az auto kulcsszót írnád.
15/33 anonim 

válasza:

És így, hogy ezzel rohadtul nem kell foglalkoznia a memóriakezelés ugrott ami a programozás legfontosabb eleme.
16/33 anonim 

válasza:

13: teljesen mindegy hogy pow vagy xx a fordító felismeri a speciális esetet és ugyanarra fordítja.
17/33 anonim 

válasza:

Miért ne kéne foglalkoznia a típusokkal? Attól, hogy nem írja ki, tudnia kell, hogy milyen típusról van szó.
Ennyi erővel a Python-t kell 0-ról kezdenie, ha C++-al kezd, mert a standard library-ben egy csomó adatstruktúrát és algoritmust a segge alá tolnak, Python-ban meg egy sima binary search-öt is magának kell implementálnia :)
18/33 anonim 

válasza:

#16 azt hittem te vagy ez a jóképességű:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..
19/33 anonim 

válasza:

C++ban csomó algoritmust alányomnak? Szerintem Te inkább a Pythonra gondolsz. Azért szeretik az olyanok is akik egyáltalán nem értenek a programozashoz mert kb semmit sem kell gondolkozni jó pár dolgon.
20/33 anonim 

válasza:

C++ ban mond meg nekem az std melyik részébe van a bináris és logaritmikus algoritmus beépítve, ha én egy x elemű tömbre akarom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!