Python kódon belül el lehet helyezni olyan parancsot ami az egész kódot előlről indítja?
Figyelt kérdés
Tehát nem csak egy ciklust például, hanem teljesen az elejéről mintha akkor kezdtem volna futtatni.2020. júl. 23. 19:35
1/5 anonim válasza:
Elvileg a __main__ is ugyanúgy hívható, mint bármelyik másik függvény. De ez újrahívás, nem az, amit akarsz, olyan nincs.
Ciklussal kell megoldani és az is a profi megoldás, nem mindenféle bűvészkedés.
2/5 anonim válasza:
új processt kell indítani, az aktuálisat meg kilőni.
mondjuk ez egy nagy "hack", nem teljesen értem mért van erre szükség, valószínűleg másképp kéne megoldanod a problémát.
3/5 anonim válasza:
Ez nekem úgy tűnik mint a régi Basicben a goto parancs, amit már nem használnak, de 1-eshez hasonlóan én is ciklussal oldanám meg.
4/5 Ozmium42 válasza:
Nem világos, hogy mi célod ezzel, és miért nem jó erre a sima ciklus.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából nem is tudom miért nem ciklussal akartam😂
2020. júl. 25. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!