Melyiket ajánlanátok: 4 hónapos coding bootcamp (Greenfox, CodeCool, stb.) vagy 2 éves szoftverfejlesztői okj egy középiskolában?
Legutóbb még 1,5 éves volt a CodeCool, amikor néztem.
Legalább nézz utána, mit fikázol.
De én leírtam a kérdezőnek korábban, hogy hosszabb bootcampet javaslok + leírtam, mi a tapasztalata a senior csoporttársamnak a HOSSZABB bootcampek kapcsán.
Erre engem idézel, az én mondataimra reagálsz, de azokat szándékosan nem úgy értelmezve, mint ahogy leírtam.
A bootcampek egy bizonyos területen, ált. 1 keretrendszerre képeznek ki téged (de ez is túlzás, kb magadnak kell összekaparni mindent ők meg feedbacket adnak rendszeresen a munkáidra...meg megmondják, hogy mi a feladat de ennyi). Ez motivált, nagy önfegyelmű embereknek valóban hozhat egy junior pozíciót de itt ha jól emlékszem 1-2 évig lefölözik a fizudat (tehát kb minimálbérnyit kapsz meg) így fizeted ki azt a 2millát nekik. Ja és csak a bootcamp partnereihez mehetsz, különben megbírságolnak, 3 millióra. (Értsd: növekszik a tandíj hirtelen 1 misit ha nem partnerhez mész)
Én az OE-n tanulok informatikát. Valóban alapokat tanítanak. Ha szorgalmas vagy, rengeteg szabvál van, ezekkel már egy jó alapot összeszedhetsz. Ja és a matekról annyit, hogy akárki akármit mond, szerintem hasznos ahhoz, hogy kialakuljon egy megfelelő logika amit későbbiekben a programozási problémák megoldásában hatékonyan alkalmazhatsz. Tehát nem értek azzal egyet, hogy egy bootcamp bármivel is többet adna hosszútávon...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!